Val voor jou - Tijan (Fallen Crest deel 1)

Gepubliceerd op 14 juli 2021 om 07:00

Titel:               Val voor jou

Auteur:           Tijan

Uitgeverij:       De Fontein

ISBN:              9789026155598 

Pagina's:         400 pagina's

Verschenen:    juni 2021

Sterren:           ⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adut

Meteen toen ik las waar dit verhaal over zou gaan, wist ik dat ik dit boek gewoon moest lezen. Dit is mijn eerste boek van Tijan, maar het blijkt dat deze boeken erg lijken op ‘’De Royals’’-serie, en van die serie heb ik erg genoten. ‘Val voor jou’ is het eerste deel van de verslavende ‘’Fallen Crest’’-serie. Wil je weten wat ik van dit verhaal vond? Lees dan hieronder verder.

Over het boek:

Sam moet tot haar afgrijzen intrekken bij de steenrijke familie Kade. Denk maar niet dat zij zal vallen voor de beruchte broers Mason en Logan. Ze zijn dan wel hot, maar ook bad news!

Samantha’s leven staat op zijn kop als haar moeder haar vader verlaat en intrekt bij haar nieuwe vriend. James Kade woont met zijn zoons Mason en Logan in een gigantisch landhuis, en Sam moet tot haar afgrijzen met haar moeder mee.

Mason en Logan Kade zijn berucht in Fallen Crest. Niet alleen zijn ze bad news, ze zijn ook hot en zitten op de rivaliserende High School. Alle meiden willen uit met de broers, maar Sam is niet onder de indruk.

Mijn ervaring

Het verhaal komt al vrij snel tot stand. Sam moet bij de Kades gaan wonen. Hier meteen al snapte ik waarom dit verhaal met ‘’De Royals’’ is vergeleken. Rijke broers die elke dag een ander meisje meenemen en het kan ze niks schelen wat de wereld van hen denkt. Het verhaal lijkt inderdaad echt heel veel op ‘’De Royals’’. Toch bleef dit verhaal mijn aandacht vasthouden.

Op echte interactie tussen Sam en de Kade broers moet je best lang wachten. Het verhaal gaat in het begin voornamelijk over Sam en haar vrienden en vriendinnen. De Kades miste ik hierin een beetje. Eigenlijk enkel op feestjes komen ze aan bod. Toen het verhaal eenmaal echt begonnen was, ging het heel snel en was het boek in sneltreinvaart uit. Ik kan hierdoor niet wachten tot deel 2, ik hoop dat we dan ook een inkijkje in Mason en Logan krijgen.

Ik kan je dit boek zeker aanraden als je hebt genoten van ‘’De Royals’’. De ‘’Fallen Crest’’-serie is nu al echt een verslavende serie, met romantiek en vooral veel drama.

‘Ik kan je dit boek zeker aanraden als je hebt genoten van ‘’De Royals’’. De ‘’Fallen Crest’’-serie is nu al echt een verslavende serie, met romantiek en vooral veel drama.’ - ⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van De Fontein.

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.