Recensies en recensie-exemplaren

Recensies

Ik schrijf recensies over boeken die ik heb gelezen, ik lees dan het hele boek (tenzij anders aangegeven). Ik geef hierin mijn eigen meningen en ervaringen over het boek. Ik probeer mijn recensies ook zo goed mogelijk te onderbouwen.

Wanneer ik een boek heb gekregen van een uitgeverij, zet ik dit in het bericht. Dit heeft absoluut geen invloed op mijn mening.

 

Al mijn recensies schrijf ik met veel liefde, sommigen zijn wat uitgebreider, en sommigen wat korter. Dit zegt niets over het boek zelf. Ik schrijf op gevoel mijn recensies, en over sommige boeken heb ik wat meer te zeggen dan over anderen.

Recensie-exemplaren

Natuurlijk ontvang ik graag recensie-exemplaren, hierdoor kan ik vaker een recensie plaatsen.

Een eventueel recensie-verzoek kunt u opsturen naar: bookchi.nl@hotmail.com

 

Ik lees voornamelijk young adults, new adults en (feelgood)romans. Ook lees ik graag gedichtenbundels en boeken over dieren. Ik probeer een recensie-exemplaar zo snel mogelijk te lezen en mijn recensie te plaatsen. Bij een recensie-exemplaar ontvangt u altijd mailtje met een link naar de geplaatste recensie.

Ik deel mijn recensie, of een deel daarvan op mijn Instagram pagina: @bookchi.nl en is helemaal te lezen op mijn blog.

Wanneer ik een boek als recensie-exemplaar heb gekregen, staat dit in de recensie.

 

Alle recensies die ik schrijf bevatten mijn eigen onafhankelijke en eerlijke mening!

Uitgeverijen

Als ik meerdere recensies heb geschreven over een bepaalde uitgeverij, geef ik die een aparte pagina. Alle recensies die ik heb geschreven over boeken van die uitgeverij, staan dan overzichtelijk bij elkaar, en zijn makkelijk terug te vinden.