STAYCATION: Jewel Island

Gepubliceerd op 15 juni 2021 om 07:00

In mei konden jullie mijn recensie over het eerste boek in de nieuwste serie van Holly Martin lezen. Ik heb zo genoten van ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ dat ik besloot een kijkje te nemen op Jewel Island. Hieronder lees je het verslag van mijn tripje.

🗺

Mijn reis begon bij het Philips hotel, daar checkte ik in bij de vriendelijke receptioniste Tilly. Toen kreeg ik een prachtige kamer toegewezen, een van de mooiste van het hele hotel. Vanuit daar had ik een uitzicht over de prachtige zonsopgangen van Sapphire Bay.

🥐

Tijdens mijn verblijf had ik zeker zin in wat lekkers, daarom ging ik naar de plaatselijke bakker. Ik bezocht de Vanilla Bean, de bakkerij van Kendra, de peetmoeder van Aria. Kendra had ongelofelijk veel keus uit allemaal heerlijke broden, gebakjes en lekkernijen. Uiteindelijk heb ik een lekker grote muffin gekocht.

Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/pexels-2286921/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1867459">Pexels</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&amp;utm_me

🐎

Omdat ik zelf een grote dierenvriend ben, ben ik ook langsgegaan bij Ruby Meadow Farm, vlakbij Ruby Falls. Hier heb ik Clover geholpen met het verzorgen van de paarden. Clover en ik konden urenlang doorpraten over de geweldige dieren, maar voor mij was het tijd om weer naar Sapphire Bay terug te keren.

💐

Mijn volgende stop was bij bloemiste Mira. Toen ik op de heenreis langs haar winkel reed, zag ik al allerlei vrolijke bloemen staan. Nu kon ik eindelijk haar mooie, fleurige en vooral bloemig geurende winkel bekijken. Overal stonden prachtige boeketten bloemen. Rozen, Tulpen, en andere mooie bloemen die ik nog nooit had gezien. Ik koos een aantal mooie bloemen uit, en Mira maakte er voor mij een prachtig boeket van.

Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/jc_cards-13855161/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=4770994">Marek Studzinski</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attributi

🍽

Toen was het dan eindelijk tijd om de lieve Aria te ontmoeten. Ik kon het meteen goed met haar vinden. We hebben samen lekker gegeten in het restaurant van het hotel. Wat een ongelofelijk heerlijk eten hebben ze daar! Het kan natuurlijk ook niet anders met Skye als kok. Aria vertelde me tijdens het eten dat ik precies op tijd ben gekomen voor het lichtfestival.

💫

Het lichtjesfestival kwam al heel snel. Het hele dorp is versierd met mooie lichtjes, maantjes, sterretjes en zonnen, en iedereen heeft zin in het vuurwerk. Voordat het vuurwerk begint ga ik eerst nog een lekker ijsje halen bij de toetjeskraam van Skye. Ze heeft verschillende smaken.

 

🍦Zonneschijn: banaan & ananas 🍌🍍

🍦Maanlicht: bosbessen & marshmallows 🫐

🍦Vet vuurwerk: allerlei smaken 🍨

  • Ik ben heel benieuwd, voor welke smaak zouden jullie gaan?
Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/silviarita-3142410/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2202561">silviarita</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&am

🎇

Uiteindelijk koos ik voor de smaak: vet vuurwerk. Toen ik mijn ijsje net op had, begon het vuurwerk. Het was werkelijk prachtig om te zien, zoveel vuurwerk had ik nog nooit bij elkaar gezien. Hierna volgde de parade, die ik samen met Aria, Clover & Skye heb bekeken.

🌅

Tijdens mijn verblijf heb ik regelmatig lekker gewandeld in de prachtige natuur. Het water beschut door hoge kliffen van de baai, een natuurlijk boog die eindigde in de kliffen naar Emerald Cove en alle mooie plekjes op het strand. Het mooie groene water, zo groen had ik het nog nooit gezien. De hele natuur op Jewel Island is echt prachtig. Wil jij net als ik deze prachtige natuur ontdekken? Twijfel dan niet, en lees de boeken over Jewel Island.

Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/mikes-photography-1860391/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1531532">Mikes-Photography</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-

Tot slot heb ik nog een leuke rebus voor jullie. Kunnen jullie de rebus oplossen?

De boeken in ‘De zussen van Jewel Island’-serie:

Het familiehotel van Sapphire Bay

Een gouden gloed over Ruby Falls

De zoete verleiding van Emerald Cove

 

Ben je benieuwd naar de andere Staycations? Je leest ze hier: Uitgeverij Z&K | (zomerenkeuning.nl)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.