Onverminderd - Rebecca Yarros (Flight & Glory-serie deel 1)

Gepubliceerd op 18 juni 2021 om 07:00

Titel:              Onverminderd

Auteur:          Rebecca Yarros    

Uitgeverij:      Zomer & Keuning

ISBN:             9789401905039 

                       9789020545364 (nieuwe cover)

Pagina's:        304 pagina's

Verschenen:   augustus 2015

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adult roman

De Flight & Glory-serie is de tweede serie die ik van Rebecca Yarros las. Eerder las ik de Renegades-serie, en die vond ik meteen leuk. Vandaar dat ik meteen meer van Rebecca Yarros begon te lezen. Hieronder lees je wat ik van dit verhaal vond.

Over het boek:

'Onverminderd' van Rebecca Yarros is rauw, realistisch en romantisch. Dat rauwe begint al bij de openingsscène, waarin Ember het dramatische nieuws krijgt dat haar vader is gesneuveld in Afghanistan. In die toch al kwetsbare periode komt ze er ook nog achter dat haar vriendje Riley het doet met haar huisgenoot. Ember vindt steun bij Josh, de ijshockeycoach van haar broertje. Maar ze kijkt wel uit om zich in een nieuwe relatie te storten… 'Onverminderd' is het eerste deel van de populaire Flight & Glory-serie van Rebecca Yarros.

Mijn ervaring

Al vrij snel bij het lezen van dit boek had ik door dat dit verhaal nogal wat emoties los kon maken. Waar in de Renegades-serie ook heftige onderwerpen zijn besproken, wist ik meteen dat deze boeken nog dieper zouden gaan.

Nog nooit eerder had ik echt zoveel gelezen over het Amerikaanse leger, en hoe dat werkt. Rebecca Yarros geeft met deze boeken echt een inkijkje in het leven van een vrouw of dochter van een militair. Zelf is ze ook een vrouw van een militair, en juist daarom is het zo bijzonder dat zij er met zo’n emotie en diepere lading over schrijft. Ze schrijft over de mindere kanten, maar ook over de opluchting en vrolijkheid bij het terugkeren van een missie.

De personages in dit boek zijn ook zo echt en je voelt echt met hen mee. In dit verhaal zijn de hoofdpersonages Josh en Ember, het vierde deel in deze serie (Onweerstaanbaar) gaat ook over Josh en Ember.

Dit boek heeft mij echt laten voelen wat een boek met je kan doen, en wat een impact het heeft als je iemand kent die militair is. Dit was daarom ook meteen een van mijn favoriete series. Daarnaast wist ik meteen dat ik alle andere boeken van Rebecca Yarros ook zou gaan lezen!

‘Dit boek heeft mij echt laten voelen wat een boek met je kan doen.’ - ⭐⭐⭐⭐⭐

Lees ook de recensies over de andere boeken uit deze serie:

Onverminderd (deel 1)

Onbereikbaar (deel 2)

Onverwacht (deel 3)

Onweerstaanbaar (deel 4)

Onverschrokken (deel 5)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb