Bundel: Valentijn met twee

Gepubliceerd op 12 mei 2021 om 07:00

Titel:              Valentijn met twee    

Uitgeverij:       Books and Butterflies

ISBN:             9781393616900 

Verschenen:  februari 2021

Sterren:          ⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: verhalenbundel, feelgood

‘Valentijn met twee’ is een Valentijnsbundel  gevuld met 5 korte verhalen die zich afspelen rond Valentijn. 5 verschillende auteurs hebben een verhaal voor deze bundel geschreven. Ben je benieuwd welke verhalen mijn favoriet waren? Lees dan hieronder verder.

Over het boek:

Valentijn met twee is een heerlijke verhalenbundel geschikt voor elk moment. Een extra beetje liefde kan iedereen gebruiken!

Vijf kortverhalen nemen je mee in alle aspecten van de liefde. Met deze bundel heb je verhalen van vijf fijne auteurs in handen!

 

Verhalen in deze bundel:

Topverkoper – Cecile Koops

Liefde in tijden van moord – Claudia Vanzegbroeck

Glimlach naar een schaduw – Alex Peeters

Autocrush – Isabelle Paz Soldan

Het kaartje – Kaat De Kock

Mijn ervaring

Twee van de verhalen sprongen er wat mij betreft echt uit. Dit waren: ‘Glimlach naar een schaduw’ - Alex Peeters & ‘Autocrush’ - Isabelle Paz Soldan. ‘Glimlach naar een schaduw’ had een diepere lading, manier waarop dit verhaal zo goed is beschreven in zo weinig woorden echt heel mooi. ‘Autocrush’ was vooral een heerlijk feelgood verhaal met de nodige humor. Ook met dit verhaal voelde het als een echt ‘’af’’ verhaal. Van beide verhalen vond ik het jammer dat ze afgelopen waren. De personages en verhalen voelden erg realistisch aan.

Bij de andere verhalen uit de bundel had ik het gevoel iets te missen. Omdat het echt korte verhalen zijn vond ik ze wat overhaast of abrupt gestopt. Gelukkig heb ik zeker genoten van het lezen van deze bundel.

‘Van beide verhalen vond ik het jammer dat ze afgelopen waren. De personages en verhalen voelden erg realistisch aan.’ - ⭐⭐⭐

Dit e-book heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Books and Butterflies

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.