Wild - Natasha Madison

Gepubliceerd op 20 juli 2021 om 07:00

Titel:              Wild 

Auteur:          Natasha Madison

Uitgeverij:       SVM Publishing

ISBN:             9789464200089 

                       9789464200072 (e-book)

Verschenen:   februari 2021

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adult 

Nadat ik heel erg heb genoten van ‘Waanzin’, kon ik het niet laten om ook ‘Wild’ te gaan lezen. De hoofpersonen uit ‘Waanzin’ Zara en Evan, komen in dit deel ook weer terug. Zoe is namelijk de zus van Zara. Ben je benieuwd wat ik van dit tweede deel in deze serie vond? Lees dan hieronder verder.

Over het boek:

Zoe Als je opgroeit omringd door ijshockeyspelers weet je één ding zeker, ik was nooit van plan om me met één ervan te settelen. In hemelsnaam, ik wist niet eens wat ijsvorming was. Ik had het te druk met het beklimmen van de bedrijfsladder, en werd een van de meest succesvolle makelaars in New York City. Ik was niet geïnteresseerd in afspraakjes of iets dat me in de weg stond. Eerst was hij mijn cliënt en toen werd hij mijn vriend. Viktor Mijn ouders vertelden me dat ik schaatste voordat ik begon te stappen. Toen ik achttien was, werd ik geselecteerd voor de derde plaats in de N.H.L. en speelde ik in Los Angeles, de stad van de dromen. Wat kan ik nog meer vragen? Ik speelde hard, maar uiteindelijk heb ik nog harder gefeest. Vijf jaar later werd ik een week nadat ik in een afkickkliniek was beland, geruild. Er was geen tijd voor iets anders dan mijn gezondheid en ervoor zorgen dat ik er bovenop zou komen. Ik moest beter worden. Er was geen andere optie. Een van de regels van het herstel was 'niet verliefd worden' en ik maakte er een topprioriteit van. Ze was in alle opzichten verboden terrein. Totdat het te laat was Eén nacht, één beslissing, één daad kan alles doen ontsporen. Als puntje bij paaltje komt, weet ik alleen zeker: dit is wild.

Mijn ervaring

Dit verhaal gaat over een heftiger thema dan het vorige boek, namelijk: drugsverslaving. Viktor is ex-drugsverslaafde die een kans krijgt te spelen voor het ijshockeyteam van New York. Zijn proces vanuit de afkickkliniek tot waar hij is gekomen is heel bijzonder beschreven. Door de heerlijke new adult scenes die Natasha Madison in dit verhaal heeft gestopt, is het boek niet al te zwaar om te lezen.

Ook Zoe heeft zo haar eigen problemen, haar verleden is niet echt omschreven en dat vond ik een beetje jammer. Je leert Viktor in dat opzicht veel beter kennen dan Zoe. Ik betrapte mezelf erop dat ik Zoe begon te vergelijken met Zara, juist omdat veel achtergrondinformatie over Zoe er niet was. Uiteindelijk heb ik echt enorm genoten van Viktor en Zoe, en natuurlijk van de rest van de familie. Het was weer ontzettend leuk om te lezen over deze bijzondere familie. Ik kan niet wachten om het volgende deel, ‘Liefde’ te gaan lezen.

‘Het was weer ontzettend leuk om te lezen over deze bijzondere familie. Ik kan niet wachten om het volgende deel, ‘Liefde’ te gaan lezen.’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit e-book heb ik gekregen als recensie-exemplaar van SVM Publishing.

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.