De wekelijkse avonturen van Tommie de Teckel - Inge van Honk

Gepubliceerd op 19 februari 2021 om 10:00

Titel:          De wekelijkse avonturen van Tommie de Teckel                 

Auteur:      Inge van Honk                                  

ISBN:        9789464310481 

Pagina's:   68 pagina's

Sterren:     ⭐⭐⭐⭐

Toen ik de cover zag van dit mooie boek, wist ik meteen dat ik met dit boek heel veel plezier zou gaan hebben. Als eigenaar van een chihuahua leek dit me een heerlijk herkenbaar en schattig boekje voor hondeneigenaren en iedereen die geïnteresseerd is in Tommie en zijn avonturen.

Over het boek:

Tommie verlaat het nest. Hij gaat gedurende de eerste zes maanden op ontdekking. Wat hij beleefd en ontdekt is ontroerend en hilarisch. Lees hier het jonge puppy leven, gezien door de ogen van teckel Tommie.

Mijn ervaring

Nog voordat het eerste hoofdstuk was gelezen, was het eerste ‘’wat lief’’ momentje een feit. Je ziet hier een super schattige foto van Tommie als pup. Daar begint ook meteen het verhaal. Je leest vanuit Tommie die je meeneemt door zijn eerste zes maanden bij zijn baasje en vrouwtje.

De hoofdstukken hebben allemaal een datum, het boek is dan ook meer een soort dagboek van Tommie de Teckel. Bij veel hoofdstukken is ook een bijpassende, schattige of grappige foto bijgevoegd. Al die foto’s maakten het boek nog leuker om te lezen. Ik heb genoten van alle kleine verhaaltjes die beschreven zijn. Er komen heel veel dingen in voor die heel erg herkenbaar zijn voor andere hondeneigenaren, dus je weet precies waarover het gaat.

Hoewel de schrijfstijl soms wat simpel was, is dit in dit geval helemaal niet erg. Het boek is immers geschreven vanuit een Teckel. 😊 Wel vond ik het jammer dat het boek zo abrupt stopt, maar wie weet is dit nog niet het einde van de wekelijkse avonturen van Tommie de Teckel. De verhaaltjes lezen heel vlot, en het boek is zomaar weer uit.

‘Nog voordat het eerste hoofdstuk was gelezen, was het eerste ‘’wat lief’’ momentje een feit.’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit e-book heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Inge van Honk.

Heel erg bedankt Inge van Honk voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb