Blijf bij me - Becky Wade

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 09:00

Titel:               Blijf bij me

Auteur:           Becky Wade

Uitgeverij:       Uitgeverij de Parel

ISBN:              9789493208001

Pagina's:         442 pagina’s

Verschenen:   oktober 2020

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐

‘Blijf bij me’ van Becky Wade is een christelijke roman. Dit boek sprak me meteen aan, en ook de cover is een plaatje! ‘Blijf bij me’ is de eerste echt christelijke roman die ik las. Wil je weten wat ik van dit boek vond? Lees dan snel verder.

Over het boek:

Als Genevieve Woodward een mysterieuze, anonieme brief ontvangt die te maken heeft met het verleden van haar ouders, keert ze terug naar haar geboortestadje Misty River in de Blue Ridge Mountains om het familiegeheim te ontrafelen. Daar ontmoet ze Sam Turner, de teruggetrokken eigenaar van de cottage waar ze verblijft. Hij ontdekt wat er werkelijk met haar aan de hand is en dat brengt de zorgvuldig weggestopte herinnering aan zijn grootste fout ongewild weer boven. Het liefst zou hij dan ook niets met haar te maken hebben. Maar hoe kan hij haar wegsturen nu ze hem zo hard nodig heeft?

Mijn ervaring

De situaties waar Genevieve mee geconfronteerd wordt zijn niet niks, het is heel bijzonder om te lezen hoe zij hiermee omgaat. Zowel vanuit haarzelf als vanuit haar geloof.

Ondanks dat Becky, Genevieve een heel krachtig personage heeft gegeven, voel je het hele boek door de kwetsbaarheid die Genevieve met zich meedraagt. Een kwetsbaarheid wat haar personage nog interessanter maakt om over te lezen. Sam heeft deze zelfde kwetsbaarheid door zijn verleden en het is daarom heel interessant om te lezen hoe deze twee mensen met elkaar om zullen gaan.

‘Blijf bij me’ is een roman die niet perse is gericht op liefde, maar op genezing, vergeving en je geliefd voelen. Het boek bevat liefde, geloof, spanning en ook humor. Een geweldige combinatie.

‘Blijf bij me’ is het eerste deel van de nieuwste serie van Becky Wade genaamd: ‘’Misty River’’. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de andere boeken van Becky Wade, en komen zeker op mijn verlanglijstje.

‘‘Blijf bij me’ is een roman die niet per se is gericht op liefde, maar op genezing, vergeving en je geliefd voelen. ‘ - ⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.