Kartonnen sterren - Seren J. Smedts

Gepubliceerd op 2 januari 2021 om 13:21

Titel         Kartonnen sterren 

Auteur     Seren J. Smedts                                

Uitgeverij  Hamley Books     

ISBN        9789463967471

⭐⭐⭐⭐

Al vanaf de verschijning was ik heel benieuwd naar dit eerste YA boek van Seren J. Smedts. Daarnaast is de cover ook echt een plaatje, dus hoog tijd om dit boek te gaan lezen!

Over het boek:

Kartonnen sterren gaat over Liv, als haar vader terugkomt van werk uit Amerika is de band zoals zij die hadden anders. Er is helemaal iets anders, de sfeer thuis is niet meer zoals het was. Liv zit in het examenjaar en gaat komend schooljaar studeren. Ze weet wat ze wil doen, maar nog niet waar. Liv krijgt te maken met de algemene tienerproblemen op school. Liv ontmoet al snel Jasper, en dan komt er ook liefde bij kijken.

Mijn ervaring

Het verhaal leest heel vlot en was daarom ook snel uit, wat mij betreft is dit boek een echte ‘pageturner’. Je verplaatst je heel gemakkelijk in het hoofdpersonage Liv, en voelt echt met haar mee. Daarnaast kun je op een gegeven moment niet eens meer stoppen omdat je moet weten hoe het eindigt. Ik heb Liv en Jasper beide in mijn hart gesloten en wat een personages zijn het!

I‘Kartonnen sterren’ is een fijne en toegankelijke YA. Af en toe voelde de schrijfstijl een beetje simpel, maar dat is bij een YA helemaal niet zo erg. Seren J. Smedts heeft me met dit boek zeker weten te raken. Er waren een aantal plotwendingen die ik totaal niet zag aankomen, en dat is ook zeker wat dit boek zo sterk maakt. Een hele toegankelijke YA voor iedereen, ook degenen die niet zo graag lezen!

‘’ Seren J. Smedts heeft me met dit boek zeker weten te raken.’’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit ebook heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Uitgeverij Hamley Books.

Heel erg bedankt Hamley Books voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.