Een onverwachte kerst - Natalie Cox

Gepubliceerd op 11 december 2020 om 12:00

Titel         Een onverwachte kerst 

Auteur      Natalie Cox                                   

Uitgeverij  Boekerij       

ISBN         9789022585726

Toen ik de cover zag, wist ik al dat ik dit boek zou willen lezen. Ik zag namelijk: hondjes & kerst, een gouden combinatie.

Over het boek:

De ietwat onhandige Charlie komt net uit een relatie, haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer. Daarom besluit ze om de komende kerst helemaal alleen te vieren.

Charlie is single, heeft een lichte hersenschudding opgelopen en is tijdelijk dakloos. Ze besluit de feestdagen door te brengen bij haar nichtje, die een hondenopvang runt in Devon. Haar nichtje moet het land uit, en Charlie zal voor de honden zorgen.

Dan ontmoet ze verloofde Hugo & dierenarts Cal, twee onweerstaanbaar aantrekkelijke mannen. Maar dan heeft ze ook nog de leiding over een groot aantal honden om zich zorgen over te maken.

Mijn ervaring

Wat een heerlijk feelgood verhaal is dit, met een beetje spanning tussendoor. Heerlijk om te lezen tijdens de wintermaanden. Het boek las heel vlot, en het was ook zomaar uit!

Wat ik jammer vond was dat de honden op de cover eigenlijk helemaal niet voorkomen in het verhaal. Ondanks dat, heb ik alsnog heel erg genoten van de honden.

Sommige stukjes waren wat voorspelbaar, maar andere delen zag ik echt niet aankomen! Een heerlijk kerstverhaal!

''Een heerlijk kerstverhaal!'' - ****


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb