Flirten met de buurman - Natasha Madison

Gepubliceerd op 11 november 2020 om 12:00

Titel          Flirten met de buurman

Auteur      Natasha Madison                                 

Uitgeverij  SVM Publishing    

ISBN         9789493030688

 

Dit boek heeft echt mijn hart verwarmd, wat een mooi boek. De samenvatting van dit verhaal sprak me direct aan, en ik ben dan ook meteen begonnen met lezen.

Over het boek:

‘Flirten met de buurman’ gaat over Eliahn en Luca. Zij hebben elkaar zes jaar geleden als studenten leren kennen tijdens een zuipcruise. Er was meteen een klik, maar elkaars achternaam wilden ze niet weten. Eliahn kwam zwanger thuis, liet alles achter haar, en verhuisde naar Parijs. Waar ze haar zoon Aiden kreeg. Wanneer ze op haar tweede dag thuis naar het welkom-thuis feestje gaat, ziet ze de vader van haar kind. Luca, hij weet niet dat hij een zoon heeft, maar ze delen dezelfde ogen. Dan blijkt Luca ook nog eens de buurman te zijn…

Mijn ervaring

Het verhaal is verteld vanuit twee perspectieven, vanuit Eliahn en Luca. Soms maakte dit mij een beetje in de war omdat ik niet goed door had vanuit wie ik las. Het echte drama bleef ook uit in dit verhaal, Eliahn en Luca hadden geen grote problemen. Echter maakte het verhaal dit helemaal goed. Ik heb de personages Eliahn, Luca en ook Aiden in mijn hart gesloten, wat een liefde! Ze proberen samen voor Aiden te zorgen, de manier waarop is gewoon hartverwarmend.

"Ik heb de personages Eliahn, Luca en ook Aiden in mijn hart gesloten, wat een liefde!" - ****

Dit ebook heb ik gekregen als recensie-exemplaar van SVM Publishing. 

Heel erg bedankt SVM Publishing voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb