Juni/juli

Gepubliceerd op 31 mei 2020 om 19:44

Boeken waar ik naar uitkijk juni/juli:

Zeg maar Joe – Martin van Es en Andrew Crofts
Verschijnt op: 4 juni 2020


''Zeg maar Joe'''' is een van de boeken waar ik erg naar uitkijk, ik heb de eerste vier hoofdstukken al kunnen lezen en dit begon al heel goed. Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal, gebaseerd op het heden. Vooral nu met de Coronacrisis in de wereld is dit boek voor mij een van de toepasselijkste verhalen op het moment.

 


Trust again – Mona Kasten
Verschijnt op: 9 juni 2020


Nadat ik ‘’Begin again’’ van Mona Kasten had gelezen was ik al een fan van haar boeken. In ‘’Trust again’’ gaat het verhaal over Dawn en Spencer die ook in het eerste boek voorkwamen, kan niet wachten om ook hen verhaal te lezen.

 


Het geheim – Elle Kennedy
Verschijnt op: 18 juni 2020


‘’Het geheim’’ is het vervolg op ‘’De jacht’’ in de Briar U serie van Elle Kennedy. Dit verhaal gaat over Brenna, de vriendin van de hoofdpersoon uit het vorige boek. Haar vader is de coach van het ijshockeyteam op Briar. Brenna mag alleen niet verliefd worden op Jake, een ijshockeyspeler voor hun aartsrivaal. Ik kan niet wachten om ook deze New Adult te gaan lezen!

 


De kleur van Colorado – Rebecca Yarros
Verschijnt op: 23 juni 2020


Ik had nog niet zo lang geleden voor het eerst een boek van Rebecca Yarros gelezen, maar ik weet wel dat ik haar boeken geweldig vind. Haar boeken zijn niet alleen een leuk verhaal maar laten je ook echt meevoelen met de personages in haar boek. Dit boek gaat over Camden die terugkeerde van het slagveld zonder zijn jongere broer, zes jaar geleden. Niemand kon hem dat vergeven, vooral zijn vader niet. Nu zijn vader is begonnen met dementeren moet Camden wel terug en terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeven.

 


Cinder & Ella – Kelly Oram
Verschijnt op: 23 juni 2020

 

Toen ik voor het eerst las over dit boek was ik al verkocht, Ella moet na een ongeluk waarbij haar moeder is omgekomen gaan wonen bij haar vader en gezin in Hollywood. Ze mist haar blogvriend Cinder, die de hotste acteur van Hollywood is. Klinkt als een leuk boek om lekker in de zon te gaan lezen.

 


Een nieuwe kans in Cockleberry Bay – Nicola May
Verschijnt op: 7 juli 2020


Als je ‘’Het winkeltje in Cockleberry Bay’’ en ‘’Ik zie je in Cockleberry Bay’’ hebt gelezen zul je mij zeker begrijpen want dit is het laatste deel in de Cockleberry Bay serie van Nicola May. Hierin zullen we weer een avontuur meemaken met Rosa en natuurlijk ook met de schattigste teckel, Hot.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.