Boeken om naar uit te kijken Oktober 2020

Gepubliceerd op 25 september 2020 om 08:41

In oktober verschijnen er weer heel wat boeken die ik op mijn lijstje heb gezet, ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

After we collided– Anna Todd

'After we collided' is de filmversie van het tweede boek van Anna Todd, Ik kan niet wachten om de film te bekijken en deze mooie versie te gaan lezen!

 

After we collided verschijnt op 6 oktober 2020 bij uitgeverij Boekerij

Verliefd tussen de sterren - Anna Todd

Alsof een boek niet genoeg is, komt er op diezelfde dag in oktober nog een boek van Anna Todd uit. Het boek genaamd: 'Verliefd tussen de sterren' is het eerste deel van een nieuwe serie. Ik ben benieuwd of ik deze net zo leuk zal vinden als de After-serie. 

 

Verliefd tussen de sterren verschijnt op 6 oktober 2020 bij uitgeverij Boekerij

Ik hou je vast - Marina Folkers

Ik heb zelf nog maar een boek gelezen van Marnina Folkers, dat was: 'Onder de sterren van Montpellier'. Bij 'Ik hou je vast' staat: ''Romantisch, realistisch en hartverscheurend''. Ik ben benieuwd of ik deze feelgoodroman net zo goed zal vinden als haar andere boek.

 

Ik hou je vast verschijnt op 6 oktober 2020 bij uitgeverij Zomer & Keuning

Twaalf dagen voor kerst – Jenny Bayliss (Jennifer Bayliss-Jennings)

Oktober betekend, voordat je het weet is het kerst. En wat is er nou leuker dan alvast in de kerststemming te komen door heerlijke kerstboeken te lezen? Je kunt dit boek natuurlijk ook bewaren voor onder de boom.

'Twaalf dagen voor kerst' gaat over twaalf dates met twaalf verschillende mannen, zal Kate liefde vinden voordat de kerstvakantie begint?

 

Twaalf dagen voor kerst verschijnt op 12 oktober 2020 bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Het dorpje Happiness – Holly Martin

Toe aan wat vrolijks? 'Het dorpje Happiness' is het eerste deel van een vrolijke feelgoodserie. 

Het verhaal gaat over Willow zij heeft behoefte aan een nieuwe start en gaat een jaar lang gratis wonen in het dorpje Happiness. 

Perfect leesvoer als je fan bent van de boeken van Nicola May of Jenny Colgan

 

Het dorpje Happiness verschijnt op 13 oktober 2020 bij uitgeverij Zomer & Keuning

Kerstmis met een staartje – Lizzie Shane

Alleen de cover van dit boek is al gweldig, kerst en hondjes, waar wacht je nog op?

'Kerstmis met een staartje' gaat over een asiel dat moet sluiten door een moeilijke budgetbeslissing. Hondenliefhebber Ally heeft nog twaalf dagen de tijd om voor alle viervoeters een nieuw thuis te vinden. Ally wil wraak op Ben, de ambtenaar die dit op zijn geweten heeft. Maar als ze Ben beter leert kennen blijkt hij veel knapper en redelijker dan ze dacht.

 

Kerstmis met een staartje verschijnt op 13 oktober 2020 bij uitgeverij Boekerij

Feel again - Mona Kasten

Ik denk dat iedereen die 'Begin again' of 'Trust again' heeft gelezen op dit boek zit te wachten. De eerste twee delen vond ik geweldig en ik denk dat ik ook dit boek weer in een ruk uit zal lezen.

In 'Feel again' lezen we het verhaal van Sawyer. Nadat haar ouders zijn overleden heeft ze haar hart nooit echt opengesteld, maar dan ontmoet ze Isaac Grant. Hij is totaal het tegenovergestelde type jongen waar Sawyer voor valt. Ze sluiten een deal om elkaar te helpen, maar dan komen er gevoelens bij kijken.

 

Feel again verschijnt op 20 oktober 2020 bij uitgeverij Boekerij

 

Dit waren dan de boeken waar ik naar uitkijk in oktober, naar welk boek of boeken kijk jij uit?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.