Lange lendenen - Sergeant Majoor (Lockdown Lust deel 1)

Gepubliceerd op 17 november 2021 om 07:00

Titel:             Lange lendenen

Auteur:         Sergeant Majoor

Uitgeverij:     Ellessy

ISBN:            9789086604579

Pagina's:       115 pagina's

Verschenen:  oktober 2021

Sterren:          ⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: erotische feelgood novelle

Toen ik dit boek in een persbericht voorbij zag komen, was ik meteen heel benieuwd geworden naar dit verhaal. Ben jij benieuwd wat ik uiteindelijk van dit verhaal vond? Lees dan hieronder mijn recensie.

Over het boek:

Lockdown Lust deel 1 Caroline Naaktgeboren is er klaar mee. Ze zegt haar baan op bij een gerenommeerd advocatenkantoor en verlaat Nederland, op zoek naar avontuur. Ze gaat yogalessen geven in een chique sportschool en werken bij een klein guesthouse in Noord-Italië. De Italiaanse Benito Bianchi heeft het allemaal; hij is knap, gespierd, succesvol en rijk. Daarnaast heeft hij een hotelimperium waar je u tegen zegt. Hij is niet vies van wat vrouwelijk schoon en geniet van het vrijgezellenbestaan en zijn kortstondige affaires. Wanneer Benito en Caroline elkaar per toeval tegen het hete lijf lopen en de coronacrisis uitbreekt, lopen hun plannen anders dan verwacht.

Mijn ervaring

‘Lange lendenen’ is een verhaal in een heel actuele setting. Het speelt zich namelijk af midden in de coronacrisis. Het verhaal leek mij heel interessant en ook de achterkant van het boek sprak me enorm aan.

Helaas is het boek niet helemaal wat ik had verwacht. Het boek bevat net iets meer dan 100 pagina’s en is eigenlijk meer een novelle te noemen. De hoofdstukken zijn kort en wisselen binnen het hoofdstuk van perspectief. Dit zorgt ervoor dat het voelt alsof je allemaal losse fragmenten leest en de essentie van het verhaal misloopt.

Dat het boek zo kort is, is ook meteen de reden dat ik niet lekker in het verhaal kon komen. Alle gebeurtenissen zijn enorm snel verteld, en hierdoor is er niet echt ruimte voor een band. De personages drongen niet echt tot me door op deze manier, en hierdoor miste ik een hoop emotie in het verhaal.

‘Lange lendenen’ is dus zeker een niet te zwaar verhaal voor tussendoor. Ondanks dit lichtelijk tegenvallende verhaal ben ik toch heel benieuwd naar de rest van de serie, ik hoop dan ook zeker dat deze wat langer zullen zijn en waarbij ik wat meer connectie kan voelen met de personages.

Ben jij van plan dit boek te lezen? Laat je dan zeker niet ontmoedigen door deze recensie. Ieders ervaring en mening is weer anders, ga vooral zelf ontdekken of het iets voor je is.

‘‘Lange lendenen’ is dus zeker een niet te zwaar verhaal voor tussendoor.’ - ⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Ellessy

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.