Gek op jou - Tijan (Fallen Crest 2)

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 om 07:00

Titel:                 Gek op jou

Auteur:             Tiijan

Uitgeverij:         De Fontein

ISBN:                9789026155789 

Pagina's:           384 pagina's

Verschenen:      september 2021

Sterren:             ⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adult

‘Gek op jou’ is het tweede deel in de ‘Fallen Crest’-serie van Tijan. In dit deel lees je verder over de Kade-broers en Sam. Ben je benieuwd wat ik van dit boek vond? Lees dan hieronder mijn recensie.

Over het boek:

Samantha woont sinds kort in het gigantische landhuis van haar moeders nieuwe vriend en zijn twee zoons. Logan en Mason Kade zijn bad news én hot. Sam is smoorverliefd op Mason en hij op haar. Maar niet iedereen vindt dat leuk. Vooral haar moeder niet. Wanneer een geheim uit Sams verleden boven komt, heeft ze al haar moed en kracht nodig. Anders kan ze haar toekomst met Mason wel vergeten.

Mijn ervaring

‘Gek op jou’ begint waar ‘Val voor jou’ was geëindigd. Het verhaal is gemakkelijk weer op te pakken na het eerste deel zonder belangrijke details te missen. De personages komen heel geleidelijk weer aan bod en hierdoor kom je langzaam weer in het verhaal. Dit boek kun je dus ook prima lezen als deel een alweer een tijdje geleden is.

Ik vond dat Sam in dit boek een stuk volwassener was. Ik begreep haar daden veel beter dan in deel een. Het verhaal van Sam krijgt in dit boek een diepere lading. Op sommige momenten vond ik de gebeurtenissen iets te heftig, waardoor het iets ongeloofwaardigs kregen. Desondanks werd ik wel degelijk meegenomen in het verhaal en las ik dit boek dan ook in een ruk uit.

Ook vond ik dat de Kade-broers zich een stuk volwassener gedragen tegenover het eerdere deel. Dit is deels geloofwaardig, maar voor een deel ook een beetje snel en onverwacht. Ik had ook zeker nog wel meer van de broers gelezen in dit boek, want in dit verhaal gaat het voornamelijk om Sam en haar relatie tot haar moeder. Waar dit verhaal zich voornamelijk focust op haar, worden de Kade-broers een beetje uit het oog verloren. Dat vond ik soms toch echt wel jammer.

‘Gek voor jou’ is zeker een beter boek dan ‘Val voor jou’ en ik ben dan ook heel benieuwd naar het derde deel in deze serie, ‘Verlang naar jou’. Ik denk zeker dat deze serie nog veel meer voor ons in petto heeft!

‘Ik las dit boek dan ook in een ruk uit.’- ⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van De Fontein

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.