Zolang je van me houdt – Suzanne van Bilderbeek

Gepubliceerd op 28 september 2021 om 10:05

Titel:               Zolang je van me houdt

Auteur:           Suzanne van Bilderbeek 

Uitgeverij:       ImaginaryBooks

ISBN:              9789090339801

Pagina's:        287 pagina's

Verschenen:   22 mei 2021

Sterren:         ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adult

‘Zolang je van met houdt’ stond al een tijdje bij mij in de kast. Tot ik eindelijk de tijd vond om dit debuut te gaan lezen, want het stond erg hoog op mijn lijstje. Ben je benieuwd wat ik van ‘Zolang je van me houdt’ vond? Lees dan hieronder mijn recensie.

Over het boek:

Toen Sasha en Daniel friends with benefits werden, hadden ze beiden nooit gedacht dat het zo gecompliceerd zou zijn. Ze worden geconfronteerd met zichzelf en het verleden. En dat wordt alleen maar lastiger wanneer je het meest aan jezelf twijfelt.

Als situaties van buitenaf zich voordoen, worden Sasha en Daniel behoorlijk op de proef gesteld. Ze moeten leren met het verleden om te gaan, om de toekomst en zichzelf een kans te bieden. Niets is oneindig. Zij wel?

Gevoelens zijn lastig, zeker wanneer je daar geen raad mee weet. Zowel voor Sasha als Daniel is dit een opgave, hoe kan je gelukkig zijn als het lot parten met je blijft spelen?

Wat houdt liefde in, wanneer het lastig te begrijpen is?

Mijn ervaring

Wauw, wat een verhaal heeft Suzanne geschreven. ‘Zolang je van me houdt’ is een heel fijn New Adult verhaal met een realistische setting en interessante personages. Suzanne heeft een New Adult geschreven zoals die hoort te zijn. Sexy en vol met liefde, met de nodige spanningen.

De personages Daniel en Sasha zijn toegankelijk, maar zeker niet oppervlakkig geschreven. Je leest dit verhaal door de verschillende perspectieven zowel vanuit Daniel als Sasha. Hierdoor voel je als lezer extra mee met de personages en zit meteen midden in het verhaal. De verhaallijn is origineel en de spanning die dit met zich meebrengt zorgt ervoor dat je dit boek in een ruk uitleest.

De stijl van dit boek doet me denken aan de boeken van Olivia Lewis, haar boeken zijn heerlijk verslavend en ik ben dan ook groot fan. Zo vond ik ook ‘Zolang je van me houdt’ een heerlijk verslavend boek. Ik kijk nu al uit naar deel 2: ‘Zolang je bij me blijft’. Want na dit eerste deel kun je niet wachten op deel 2, geloof me! Suzanne heeft een prachtig verhaal geschreven, waarvan ik hoop dat veel mensen ervan mogen gaan genieten.

‘Suzanne heeft een prachtig verhaal geschreven, waarvan ik hoop dat veel mensen ervan mogen gaan genieten.’ - ⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.