Dog Mom - Isabel Serna

Gepubliceerd op 10 september 2021 om 07:00

Titel:              Dog mom

Auteur:          Isabel Serna

Uitgeverij:      BBNC Uitgevers

ISBN:             9789045326207 

Pagina's:        112 pagina's

Verschenen:  augustus 2021

Sterren:        ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: plaatjesboek 

‘Dog mom’ is zo’n boek waarvan ik meteen wist dat dit een schot in de roos zou zijn voor mij als echte dog mom. Ben je benieuwd wat ik van dit kleurrijke en vooral schattige boekje vond? Lees dan hieronder mijn recensie.

Over het boek:

Spel jij 'eten' en 'wandelen' het liefst, omdat je hond bij het horen van die woorden anders niet meer te houden is? Eindigt de helft van je ijsje steevast in de maag van je harige vriendje? En ligt de carnavalsoutfit voor je pup al maandenlang klaar? Dan is dit boek voor jou een feest van herkenning! 'Dog Mom' is een vrolijk geïllustreerde samenvatting van het leven als hondenmoeder en bevat onbeschaamde motto's, herkenbare diagrammen en leuke weetjes. Het is een liefdevol eerbetoon aan honden en de moeders (en vaders) die van ze houden.

Mijn ervaring

'Dog mom' van Isabel Serna schetst situaties die iedere dog mom herkent. Van hondenhaar op je kleding tot een verjaardagsfeestje voor je hond. Hartverwarmende en soms toch ook grappige situaties komen voorbij. Want echt, voor mij als dog mom klopt zo'n 95% van dit boekje. De illustraties zijn heel mooi en passen helemaal bij de situaties. Er zijn veel kleuren gebruikt, maar toch is alles een mooi geheel. Er zijn veel verschillende rassen honden getekend en de omgeving is vrolijk opgevuld. Heerlijk kleurrijke pagina’s zonder ook maar een hoekje wit.

Dit boekje maakt je vanaf begin tot eind lekker vrolijk en is heerlijk om van te genieten. Ik zal het zeker nog eens openslaan en opnieuw genieten van de mooie tekeningen en de lieve sfeer van dit boekje. Wanneer je dit boekje openslaat, ben je gegarandeerd opgevrolijkt.

Mijn favoriete pagina uit dit boek was toch die van het verjaardagsfeestje. Op deze bladzijde zie je de diversiteit aan soorten honden en de kleuren, wat toch een mooi en vooral schattig geheel maakt. (Je ziet deze pagina op onderstaande foto.)

‘Dit boekje maakt je vanaf begin tot eind lekker vrolijk en is heerlijk om van te genieten.’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van BBNC Uitgevers

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.