Liefs uit Ibiza - Iris Visser (Liefs uit.. deel 2)

Gepubliceerd op 22 augustus 2021 om 07:00

Titel:               Liefs uit Ibiza

Auteur:           Iris Visser

ISBN:              9781774535363

Verschenen:   augustus 2021

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: feelgood, humor

‘Liefs uit Ibiza’ was een verhaal dat ik heb mogen proeflezen. Ik ben ontzettend fan van Iris Visser en ik hoop jullie ook. Hieronder lees je mijn recensie van het nieuwste, heerlijke boek van Iris.

Over het boek:

Eva koestert warme herinneringen aan de vele zomers die ze als kind en puber al dan niet werkend in de strandtent van haar familie op Ibiza doorbracht. Dus wanneer ze door haar nichtje wordt gebeld met het nieuws dat het bedrijf van hun grootouders in zwaar weer verkeert en ze haar hulp goed kunnen gebruiken, hoeft ze niet lang na te denken. Met een studie bedrijfseconomie op zak en een aantal vrije maanden tot haar beschikking, springt ze op het vliegtuig in de goede hoop iets bij te kunnen dragen en wellicht wat van de Spaanse zon te kunnen genieten.

Tijdens een van haar eerste avonden op het eiland, die ze met haar nichtje dansend doorbrengt in een hippe club, ontmoet ze de knappe Elias. Na een heerlijke avond, zijn nummer op zak en een date in het vooruitzicht lijkt haar werkvakantie opeens zomaar een romantische wending te krijgen. Totdat ze een aantal dagen later, eerder dan verwacht en onder heel andere omstandigheden, opeens oog in oog staan. Ontsteld komt ze tot de ontdekking dat haar droomman een uiterst mensonterende kant blijkt te hebben, en dus besluit ze stellig ver bij hem uit zijn buurt te blijven. Maar de vraag is of oprechte aantrekkingskracht zich op het zwoele, zomerse eiland makkelijk laat negeren...

Mijn ervaring

‘Liefs uit Ibiza’ is een heerlijk zomers en romantisch verhaal. Tijdens het lezen leef je helemaal mee met Eva, Elias en de rest van Ibiza. Het verhaal leest door de leuke en grappige schrijfstijl weer enorm vlot. De sfeer van Ibiza is door dit boek heen te voelen. En je ziet jezelf gemakkelijk lekker zitten in de strandtent.

Met de hulp van nichtje Mia gaat Eva Ibiza ontdekken. Iets waar Iris Visser je helemaal in meeneemt door dit verhaal. Iris weet als geen ander leuke en vooral ook grappige situaties te creëren voor haar personages. Hardop lachen, of tenminste grinniken is dus gegarandeerd.

Iris Visser is een van mijn favoriete feelgood auteurs, haar verhalen weten mij altijd te laten lachen en zijn het perfecte leesvoer!

‘Liefs uit Ibiza’ is het tweede deel uit de ‘Liefs uit’ serie. Heb je het eerste deel: ‘Liefs uit Londen’ nog niet gelezen? Geen probleem, de verhalen zijn los van elkaar te lezen.

‘Iris Visser is een van mijn favoriete feelgood auteurs, haar verhalen weten mij altijd te laten lachen en zijn het perfecte leesvoer!’ - ⭐⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.