Eindeloos dichtbij - Jenny Colgan (Happy ever after deel 3)

Gepubliceerd op 9 september 2021 om 07:00

Titel:               Eindeloos dichtbij

Auteur:           Jenny Colgan

Vertaling:        Els van Son

Uitgeverij:        LS Amsterdam   

ISBN:              9789024590988 

Pagina's:         384 pagina's

Verschenen:    augustus 2021

Sterren:            ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: feelgood

‘Eindeloos dichtbij’ is het derde deel in de ‘Happy ever after’-serie geschreven door Jenny Colgan. Ben je benieuwd wat ik van dit boek vond? Lees dan hieronder mijn recensie.

Ook wil ik nog een hele leuke korting met jullie delen. Met de code JENNY20 krijg je namelijk 20% korting op de ebooks van deel 1 & 2 van deze serie. Let op: deze code is alleen voor www.boekenwereld.com De code is geldig vanaf vandaag 9 september, tot 16 september 2021.

Over het boek:

In Eindeloos dichtbij ruilen de stadse verpleegkundige Lissa en de nuchtere Schot Cormac voor drie maanden van baan en van huis. Lissa moet wel wennen aan de sociale controle in het Schotse dorp – en dat accent! – maar de omgeving is prachtig en de mensen zijn lief. Zo kan ze weer tot zichzelf komen. Cormac verbaast zich over de krankzinnige drukte in Londen, maar de mensen die hij ontmoet zijn bijzonder – en soms… apart. Toch krijgt hij eindelijk rust in zijn hoofd. Terwijl Lissa en Cormac heen en weer mailen over van alles en nog wat, lijken de stukjes van hun leven eindelijk op hun plek te vallen. Maar toch ontbreekt er nog een. Wat als dat stukje zich momenteel 800 kilometer verderop bevindt?

Mijn ervaring

In ‘Eindeloos dichtbij’ lees je het verhaal van Lissa en Cormack. Ook de personages uit de vorige delen, Nina & Zoe komen in dit deel aan bod. Je hoeft ze dus niet te gaan missen.


Persoonlijk vond ik dit deel heel anders dan de andere boeken van Jenny. Ondanks dat Jenny met dit verhaal toch duidelijk een feelgood heeft geschreven, voelde ik in dit boek echt wel diepgang. Jenny had van dit verhaal zeker een roman met meer diepgang kunnen maken. Ze heeft er echter voor gekozen om dit niet helemaal door te zetten door wat luchtigere onderwerpen. Je leest over wat Lissa meemaakt, vooral dit heeft een behoorlijke indruk op mij gemaakt. Wat Cormack precies heeft meegemaakt kom je niet echt te weten, ik had het nog indrukwekkender gevonden als hier ook iets dieper op in was gegaan.


Ondanks dat Jenny mij behoorlijk heeft verrast met deze iets andere feelgood, heb ik enorm genoten. Dit is een leuk derde en voorlopig laatste deel in deze serie. Door deze leuke serie van Jenny, kan ik niet wachten om meer van Schotland te ontdekken.

‘Ondanks dat Jenny mij behoorlijk heeft verrast met deze iets andere feelgood, heb ik enorm genoten.’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van LS Amsterdam

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb