BLOGTOUR: Opgescheept - Lianne Reijntjes

Gepubliceerd op 14 september 2021 om 07:00

Titel:               Opgescheept 

Auteur:           Lianne Reijntjes

ISBN:             9789083066936

Verschenen:  september 2021

Sterrren:        ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: feelgood

Ik ben heel erg blij dat ik met deze blogtour heb mogen meedoen. Samen met de andere bloggers mocht ik het boek al voor de verschijning lezen. Ben je benieuwd wat ik van dit nieuwste boek van Lianne vond? Lees dan hieronder mijn recensie.

Over het boek:

Else, Jenny en Lindsay kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: een ongelukkige thuissituatie. Ze gooien hun leven om en schrijven zich in voor een gloednieuw appartementencomplex. Het resultaat: ze worden ingeloot. 

Omdat ze zo graag uit huis willen besluiten ze het toch maar te proberen, maar drie totaal verschillende meiden samen in één huis blijkt zo simpel nog niet… Vooral omdat ze alle drie zo hun eigen problemen hebben. Redden de meiden het? Leren ze om met elkaar te kunnen samenleven?

Mijn ervaring

‘Opgescheept’ van Lianne Reijntjes is een leuke feelgood met maar liefst drie hoofdpersonen. Dit was in het begin zeker even wennen. Het duurde eventjes voor ik me een beeld had van de drie verschillende meiden. De prachtige art op de boekenlegger en kaart hielp mij hier zeker bij!

Mijn favoriete personage was zeker Else. Ik herkende mezelf een beetje in haar, en hoewel ze soms een beetje naïef overkwam, vond ik haar toch het allerleukst. Lindsey vond ik aan het begin wat minder, maar hoe verder het verhaal ging, hoe meer ik haar heb leren begrijpen. Het tegenovergestelde had ik met Jenny. Jenny vond ik in het begin een lief personage, maar tegen het eind van het boek begon ik me aan haar toch wel een beetje te ergeren. Ik ben heel benieuwd naar het volgende deel in deze serie, en ik ben ook heel benieuwd naar hoe het met Lindsey, Else en Jenny verdergaat.

Het verhaal zelf leest redelijk snel. Door het wisselen van de perspectieven moet je soms wat langer doorlezen om te lezen hoe een bepaalde gebeurtenis verdergaat. Hierdoor blijf je lezen en het boek is dan ook zo uit. Vooral de tweede helft lees je in een stuk door.

 

Ben je op zoek naar een leuke feelgood over drie leuke meiden? Dan is ‘Opgescheept’ zeker iets voor jou! Ben je na ‘Opgescheept’ toe aan meer van Lianne? Goed nieuws, Lianne haar debuutroman ‘Kwetsbaar verliefd’ is te lezen als paperback en e-book en ook te luisteren als audioboek. Ook heeft Lianne nog een aantal e-only publicaties op haar naam staan. Vergeet dus zeker die ook niet te checken.

‘Ben je op zoek naar een leuke feelgood over drie leuke meiden? Dan is ‘Opgescheept’ zeker iets voor jou!’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als onderdeel van de blogtour van Lianne Reijntjes.

Heel erg bedankt voor het exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb