Mijn alles – Olivia Lewis (Queen 3)

Gepubliceerd op 11 augustus 2021 om 07:00

Titel:               Mijn alles

Auteur:           Olivia Lewis

Uitgeverij:       Ellessy

ISBN:              9789086604586

Pagina's:         412 pagina's

Verschenen:    augustus 2021

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New adult

Het derde en laatste deel alweer in de ‘Queen’-serie. Wat mij betreft ging deze serie veel te snel. Ben je benieuwd wat ik van dit laatste deel vond? Lees dan hieronder mijn recensie.

Over het boek:

 Er lijkt constant gedoe te zijn rondom Scott en Sophia. Nu zij elkaar weer hebben gevonden en de rust is wedergekeerd, dreigt er gevaar uit een andere hoek. Deze keer treft het niet alleen hen, maar ook de rest van het gezin King/Seegers. Het drijft iedereen tot het uiterste … Mijn alles is het derde deel in de populaire Queen-serie. Leef mee met Scott, Sophia en de rest van de intense, gezellige, chaotische en liefdevolle familie King. 

Mijn ervaring

De familie King/Seegers is terug, en hoe! In dit laatste afsluitende deel van de Queen serie lees je met een flinke dosis spanning over de liefde tussen Sophia en Scott. Wat zal er gebeuren als de spanningen hoog oplopen. En wie beschermd wie?

Bij de familie King/Seegers is er altijd wel iets aan de hand. De chaotische en soms ook hilarische familie blijft leuk. Heel bijzonder dat Olivia Lewis zoveel verschillende verhaallijnen bedenkt voor deze familie. Heel fijn dat ook Luci, Ben, Josh en de rest van de familie blijven terugkomen in de verhalen. zo krijg je het gevoel alsof je de familie al jaren kent.

Ook muziek speelt weer een grote rol in dit verhaal. Er worden weer prachtige liedjes gezongen. Voor mij bekende, maar ook wat minder bekende komen aan bod. Mijn favoriete liedjes uit dit boek blijven toch die van Ed Sheeran. Door deze liedjes voel ik Sophia en Scott echt.

Olivia Lewis heeft met dit verhaal een werkelijk verslavend boek geschreven met iets meer spanning dan je misschien van haar gewend bent. Laat je nog een keer meevoeren in de hectische familie van Luci en Josh en lees hoe het Sophia, Scott en de rest vergaat. Door de spanning waar je mee achtergelaten bent in deel 2 weet je al dat deel 3 absoluut nog spannender zal gaan worden. Ga je deel 2 lezen, en heb je deel 3 nog niet in huis? Bestel maar alvast, want dat wil je zeker.

‘Olivia Lewis heeft met dit verhaal een werkelijk verslavend boek geschreven met iets meer spanning dan je misschien van haar gewend bent.’ - ⭐⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Ellessy

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb