BLOGTOUR: Een dozijn gin & tonics graag – Lisanne Stam

Gepubliceerd op 5 september 2021 om 07:00

Titel:                Een dozijn gin & tonics graag

Auteur:            Lisanne Stam

Uitgeverij:        Books and Butterflies

ISBN:               9789464208689 alleen verkrijgbaar als e-book

Verschenen:     augustus 2021

Sterrren:           ⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: Feelgood novelle

‘Een dozijn gin & tonics graag’ is het debuut van Lisanne Stam, ik ben heel blij dat ik mee mag doen aan deze zomerse blogtour van dit boek. Ben je benieuwd wat ik van dit verhaal vond? Lees dan hieronder verder.

Over het boek:

Nova wordt na een wilde avond stappen voor haar voordeur wakker. Ze kan zich niets meer herinneren van de vorige avond, behalve dat ze een verschrikkelijke kater heeft. Haar zusje Katie maakt het tot haar missie om Nova uit bed te sleuren en te onderzoeken wat er die avond precies is gebeurd. Met de hulp van Katies vriend Bob komen ze stukje bij beetje te weten wat Nova die avond heeft gedaan. Wat heeft haar collega Zara ermee te maken? En waarom zijn alle berichtjes die Jarno heeft gestuurd verwijderd?

Mijn ervaring

In het begin moest ik even wennen aan de personages. Het verhaal draait om Nova maar ze voelt soms niet helemaal aan als de hoofdpersoon. Haar zus Katie heeft veel meer actie, en hierdoor voelde zij voor mij veel dichterbij. Persoonlijk had ik ook zeker wat meer van Jarno willen lezen, hij lijkt mij een heel interessant personage.

De vertelde tijd is heel kort, hierdoor leest het verhaal heel snel. Met de sfeer die dit verhaal met zich meebrengt, ben je meteen in de stemming voor een heerlijk zomers feestje. Helemaal afgemaakt met roze flamingo’s en palmboompjes. Daarnaast is de cover echt een plaatje die de sfeer helemaal afmaakt!

‘Een dozijn gin & tonics graag’ is een leuk debuut, met een heerlijke sfeer en een flinke dosis humor. Een heerlijke novelle om in, of na de zomer een middagje van te genieten.

‘‘Een dozijn gin & tonics graag’ is een leuk debuut, met een heerlijke sfeer en een flinke dosis humor. Een heerlijke novelle om in, of na de zomer een middagje van te genieten.’ - ⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als onderdeel van de blogtour van Uitgeverij Books and Butterflies

Heel erg bedankt Books and Butterflies voor het exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.