De perfecte bruiloft – Katy Birchall

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 07:00

Titel:               De perfecte bruiloft

Auteur:           Katy Birchall

Uitgeverij:       LS Amsterdam

ISBN:             9789024593217 

Pagina's:        400 pagina's

Verschenen:   juli 2021

Sterren:         ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: Feelgood

Naar dit boek was ik vanaf het begin ontzettend benieuwd. Want wat een prachtige cover, en wat klinkt dit verhaal ontzettend leuk. Ben je benieuwd wat ik van dit boek vond? Lees dan hieronder verder.

Over het boek:

Sophie Breeze heeft de gekste maar leukste baan van de wereld: ze helpt bruiden met het organiseren van de perfecte bruiloft, om ze de mooiste dag van hun leven te kunnen bezorgen. Maar wanneer ze wordt aangenomen voor de organisatie van de bruiloft van lady Cordelia Swann, verdwijnt haar enthousiasme als sneeuw voor de zon. Cordelia doet namelijk alles om Sophie het leven zuur te maken. Ze saboteert afspraken, laat Sophie opdraaien voor haar fouten en vraagt haar zelfs te stelen! Maar Sophie laat zich niet uit het veld slaan, ook al lijkt Cordelia’s knappe broer Thomas het enige lichtpuntje te zijn…

Mijn ervaring

Laat ik beginnen met zeggen dat dit boek al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Het verhaal is leuk, origineel en grappig. Precies wat belangrijk is in een feelgood verhaal.

Hoofdpersoon Sophie is ontzettend leuk om over te lezen. Ze is erg begripvol en lief, wat voor haar baan, als professioneel bruidsmeisje natuurlijk heel belangrijk is. Sophie is grappig en zal er alles aan doen om Cordelia met haar bruiloft te helpen. Ik vond dit verhaal zo leuk dat ik stiekem veel meer van Sophie en uiteraard Thomas had willen lezen. De combinatie in dit verhaal met Sophie en de lady en lord hadden een soort royal gevoel die net iets realistischer aanvoelde. Dit verhaal speelt zich duidelijk af in Groot-Brittannië, en dat geeft dit verhaal de echte ‘Lord’ en ‘Lady’ sfeer.

Iedereen die dol is op feelgood zal ik dit boek aanraden. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Dit boek is zeker een van mijn favoriete feelgoods dit jaar! Daarnaast is de cover ook een plaatje en zal hij je boekenkast gegarandeerd opleuken!

‘Iedereen die dol is op feelgood zal ik dit boek aanraden. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Dit boek is zeker een van mijn favoriete feelgoods dit jaar!’ - ⭐⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van LS Amsterdam

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb