Kinderspel – Danielle Steel

Gepubliceerd op 10 augustus 2021 om 07:00

Titel:                 Kinderspel 

Auteur:             Danielle Steel 

Uitgeverij:        LS Amsterdam

ISBN:                9789024595228

Pagina's:           320 pagina's 

Verschenen:     augustus 2021

Sterren:             ⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: feelgood 

‘Kinderspel’ is het allereerste boek dat ik van Danielle Steel las. En niet zomaar, want ik deed mee aan de Danielle Steel buddyread die Lsamsterdam organiseerde. Met een gezellige groep dames hebben we onze allereerste Danielle Steel gelezen. Ben je benieuwd wat ik van deze allereerste kennismaking vond? Lees dan hieronder verder.

Over het boek:

Advocate Kate Morgan werd al vroeg weduwe. Ze heeft haar drie kinderen alleen opgevoed en de lat altijd hoog gelegd. Ze is trots op hun prachtige carrières, ze hebben hun leven piekfijn op orde. Maar gedurende één hectische zomer in New York verandert alles in Kates perfecte wereld. Ze blijkt haar kinderen veel minder goed te kennen dan ze dacht. Een voor een komen de geheimen naar boven. De duizelingwekkende gebeurtenissen dwingen Kate opnieuw naar haar kinderen, en naar zichzelf, te kijken...

Mijn ervaring

Hoofdpersoon Kate is in dit verhaal moeder van drie kinderen, alle kinderen komen met problemen te zitten die ze uiteindelijk aan Kate toevertrouwen. Kate is nogal een ouderwets personage, ze heeft ouderwetse opvattingen over het leven en vooral over het huwelijk en wat ‘’hoort’’. Soms vond ik dit nogal storend in dit verhaal. Kate is ook nogal onzeker, en heeft in het verleden zelf de nodige fouten gemaakt. Je leest duidelijk dat ze haar kinderen wil behoeden voor de fouten die ze zelf heeft gemaakt.

Mijn favoriete personage uit dit boek was toch echt de moeder van Kate. Zij is zo grappig en voorziet iedereen van goede raad. Zij is totaal niet ouderwets maar is zelf een beetje modern te noemen.

Uiteindelijk heb ik toch wel erg genoten van deze buddyread. Het napraten was erg gezellig, en ik merk dat met verschillende meningen je het boek vanuit een ander perspectief kunt gaan zien.

‘Uiteindelijk heb ik toch wel erg genoten van deze buddyread.’ - ⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als leesclub-exemplaar van LS Amsterdam

Heel erg bedankt voor het exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb