Met een beetje geluk - Tamara Haagmans

Gepubliceerd op 16 juli 2021 om 07:00

Titel:               Met een beetje geluk

Auteur:           Tamara Haagmans   

Uitgeverij:       LS Amsterdam

ISBN:               9789024595167

Pagina's:         256 pagina's

Verschenen:    juni 201

Sterren:           ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: feelgood

'Met een beetje geluk' is het eerste boek dat ik van Tamara Haagmans las. Meteen toen ik de synopsis van dit boek las, wist ik dat ik dit boek moest gaan lezen.

Over het boek:

Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout, en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden. 

Mijn ervaring

Dit boek speelt zich voornamelijk af in het pretpark. Een hele leuke en originele setting, die mij extra benieuwd naar het verhaal maakte. Ik vond het hele verhaal daarom ook heel erg origineel. En hoewel ik zelfs niks met Halloween heb, kreeg ik toch zin om Down Under te gaan bezoeken.

‘Met een beetje geluk’ is niet alleen grappig, een tikkeltje spannend en lekker romantisch, het verhaal bevat ook nog een super mooie boodschap. Dit verhaal is duidelijk met heel veel liefde en respect geschreven. Ik kan niet anders dan iedereen die geniet van feelgood, dit mooie boek aan te raden!

Tamara schrijft in een leuke romantische setting met leuke verwijzingen, hilarische humor en een flink vleugje liefde. Als je Tamara ook maar een beetje kent, kom je er al snel achter dat ze veel van haarzelf heeft terug laten komen in dit boek. De personages zijn stuk voor stuk leuk om over te lezen, en het verhaal leest als een trein. Voordat ik het wist was ik aangekomen bij de laatste bladzijden.

Ik heb enorm genoten van de fijne schrijfstijl en het vlotte verhaal. Ik zal dan ook zeker vaker een boek van Tamara Haagmans gaan oppakken!

‘‘Met een beetje geluk’ is niet alleen grappig, een tikkeltje spannend en lekker romantisch, het verhaal bevat ook nog een super mooie boodschap. Ik kan niet anders dan iedereen die geniet van feelgood, dit mooie boek aan te raden!’- ⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van LS Amsterdam.

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb