Liefde & ananas - Isabelle Paz Soldan

Gepubliceerd op 24 juni 2021 om 07:00

Titel:                Liefde & ananas

Auteur:            Isabelle Paz Soldan

Uitgeverij:        Zomer & Keuning

ISBN:               9789020541489

Pagina's:          240 pagina's

Verschenen:     juni 2021

Sterren:            ⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: feelgood

Dit boek stond al sinds de aanbieding op mijn lijstje. De cover ziet er heerlijk zomers uit, en ook het boek klinkt heerlijk. Ben je benieuwd wat ik van dit boek vond, lees dan hieronder verder.

Over het boek:

'Liefde en ananas' gaat over Anna. Ze is net dertig, maar is bepaald nog niet waar ze wil zijn. Ze is al jaren niet verliefd geweest, woont in een studentenflat en kan op haar werk niet doorgroeien. Via dat werk ontmoet ze wél een aantal leuke mannen. Tenminste, dat denkt ze, want ze ontdekt helaas al snel dat er telkens weer wat mis mee is. Of is er is soms iets mis met háár? Isabelle Paz Soldan schrijft in 'Liefde en ananas' grappig en herkenbaar over het leven van een single dertiger.

Mijn ervaring

Toen ik dit boek in handen had, viel het me op dat het helemaal niet zo’n dik boek is. Het is best een handzaam boekje, en perfect voor bijvoorbeeld op het strand of een middagje in de zon. De cover ziet er in het echt nog leuker uit, en ik kreeg meteen zin om dit verhaal te gaan lezen.

Het begin van het verhaal begint wat traag, het duurde even voordat ik helemaal in het verhaal zat. Het verhaal bevatte leuke humor en ook steeds meer romantiek. De ananas komt ook regelmatig terug in het verhaal, en dat was zo leuk om te lezen. De ananas heeft een erg leuke rol in dit verhaal.

Gaandeweg het verhaal begon ik te twijfelen aan het zelfbeeld van de hoofdpersoon, Anna. Ze lijkt genoegen te nemen met elke man die haar maar wil hebben. Dit vond ik een beetje jammer, de hoofdpersoon heeft dus een heel laag zelfbeeld. Je leest wel dat ze zich steeds meer ontwikkeld en meer voor haarzelf opkomt, en meer zelfvertrouwen heeft.

Uiteindelijk is ‘Liefde & ananas’ een leuke feelgood die je gemakkelijk in een dagje kunt lezen. Ben je op zoek naar een leuk en luchtig boekje voor tussendoor? ‘Liefde & ananas is dan zeker een aanrader!

‘Uiteindelijk is ‘Liefde & ananas’ een leuke feelgood die je gemakkelijk in een dagje kunt lezen.’ - ⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Zomer & Keuning.

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb