Bundel: Romcomnibus

Gepubliceerd op 2 juli 2021 om 07:00

Titel:                Romcomnibus   

Uitgeverij:        MG Publishing

ISBN:               9789090348100

Pagina's:          350 pagina's

Verschenen:     juli 2021

Sterren:            ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: zomerse feelgood

Je kunt het bijna niet gemist hebben, de Zonnige Zomer Schrijfwedstrijd. Meedoen aan deze wedstrijd was heel simpel, schrijf een leuk kort feelgood verhaal, en stuur hem in. Hieraan deden behoorlijk wat mensen mee, en uit alle verhalen zijn de leukste uitgekozen. Deze hebben een plaatsje gekregen in de eerste editie van de Romcomnibus.

Over het boek:

Het gevoel van vakantie, zwoele zomeravonden en de geur van zonnebrand: dat zijn slechts een paar ingrediënten van deze allereerste Romcomnibus. Negen heerlijk zonnige feelgoodverhalen van onder andere Lisette Jonkman, Susan Muskee, Astrid Slootweg en Martin Gijzemijter. Verheug je je al op zonnige locaties en zinderende zomerliefdes? Laat je rondleiden in Praag, eet een Summer Special op Terschelling en ontdek het Schotse dorpje Runlaighry. Zwijmel weg bij smakelijke romances op het strand of op het water, proef de lekkerste ijssmaken, knuffel met minischaapjes, stretch je lijf op een yogafestival en bezoek eens een datingcoach die haar beroep een wel heel warm hart toedraagt... Kortom: de hoogste tijd om je zonnehoed op te zetten en je te installeren op een strandbedje, want deze verhalen wil je geheid in één keer uitlezen!

Inhoud van deze bundel:

Te grazen – Lisette Jonkman

Enkeltje Schotland – Amber van Huigenbos

Proefperiode – Audrey Theunissen

Ingeprent – Astrid Slootweg

Summer Special – Brenda Broekhart

Gesmolten – Yvonne Hooge

Lot beslist – Martin Gijzemijter

Op rolletjes – Danielle van Helden

En weer uit – Susan Muskee

Mijn ervaring

De Romcomnibus zit vol met heerlijke zomerse feelgood verhalen. Maar liefst 9 zomerse verhalen om lekker bij weg te dromen. De Romcomnibus bestaat uit korte verhalen, maar deze bundel is anders dan andere bundels die ik heb gelezen. In eerdere bundels die ik heb gelezen waren de verhalen echt heel kort, soms zelfs echt te kort. Bij deze bundel had ik dit totaal niet. De verhalen waren precies lang genoeg, en de personages hadden genoeg diepgang om je verbonden mee te voelen. Ik heb van de verhalen echt genoten, er zat geen enkele bij die ik niet leuk om te lezen vond.

 

De verhalen in deze bundel zijn erg vlot geschreven, zijn lekker zomers en hierdoor perfect voor een dagje strand of gewoon lekker voor in de achtertuin. Het hele idee van de Romcomnibus is echt heel leuk. De cover past ook heel goed bij dit concept. Een mooie zomerse bus waarmee je een heuse zomerse roadtrip maakt. Maak je klaar voor een heerlijke rit met de Romcomnibus door heerlijke en hilarische, zomerse verhalen.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Romcomnibus? Wacht dan niet te lang en bestel hem. Tot 13 juli koop je hem voor €15,95 in plaats van €18,95!

‘Een mooie zomerse bus waarmee je een heuse zomerse roadtrip maakt. Maak je klaar voor een heerlijke rit met de Romcomnibus door heerlijke en hilarische, zomerse verhalen.’- ⭐⭐⭐⭐

Dit e-book heb ik gekregen als recensie-exemplaar van MG Publishing. 

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.