Met de wind mee – Mireille Geus & Thé Tjong-Khing

Gepubliceerd op 11 juli 2021 om 07:00

Titel:                Met de wind mee  

Auteur:            Mireille Geus & Thé Tjong-Khing

Uitgeverij:        Lemniscaat

ISBN:              9789047713524 

Pagina's:         32 pagina's

Verschenen:    juni 2021

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: kinderboek

‘Met de wind mee’ is een heel mooi kinderboek. Het boek sprak mij meteen aan. En ook de prachtige illustraties vielen meteen op. Ben je benieuwd wat ik van dit boek vond? Lees dan hieronder verder.

Over het boek:

Beertje kan niet slapen door de harde wind buiten zijn hol. Zijn moeder, zusjes en broer doen hun winterslaap, maar Beertje kruipt naar buiten. Hoe ziet het leven er daar uit? De wind pakt hem op en voert hem mee over de wereld. Beertje beleeft de meest wonderbaarlijke avonturen voor hij weer veilig in zijn bed belandt. Een prentenboek om bij weg te dromen.

Mijn ervaring

Het verhaal gaat over Beertje, Beertje kan niet slapen. Dan gaat hij naar buiten en ontdekt hij de wereld. Meegenomen door de wind komt hij verschillende andere dieren tegen.

Heel mooi zijn alle details in dit boek. De illustraties zijn met veel zorg een aandacht bedacht en gemaakt. Heel mooi vond ik de slaappakjes die de beertjes aanhebben en de knuffeltjes die ze bij zich hebben. Deze zijn heel gedetailleerd gemaakt, en brengen een vertrouwd gevoel over op de lezer.

De emoties die je ziet op het gezichtje van Beertje zijn levensecht. Beertje is blij en nieuwsgierig, maar toch ook bezorgd over hoe hij weer thuiskomt. Beertje blijft tijdens zijn avonturen met de wind tegen de wind spreken, maar de wind zegt enkel Whoei-hoei. Ik heb enorm genoten van dit prachtige kinderboek. Zowel de teksten als illustraties hebben mijn verwachtingen overtroffen.

‘Ik heb enorm genoten van dit prachtige kinderboek. Zowel de teksten als illustraties hebben mijn verwachtingen overtroffen.’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Lemniscaat.

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb