Easy peasy puppy opvoeding - Steve Mann

Gepubliceerd op 7 juni 2021 om 07:00

Titel:              Easy peasy puppy opvoeding

Auteur:          Steve Mann

Vertaling:      Jorgen van Drunen

Uitgeverij:       Kosmos  

ISBN:             9789021581590

Pagina's:        288 pagina's

Verschenen:   mei 2021

Sterren:          ⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: hulpboek, dieren

Meteen nadat ik dit boek zag wist ik dat ik dit boek heel interessant zou vinden. Ik heb dan wel geen puppy op te voeden, maar kennis over de lieve viervoeters kunnen nooit kwaad. Wil je weten wat ik van dit boek vond? Lees dan hieronder verder.

Over het boek:

‘Easy Peasy Puppy Opvoeding’ van Steve Mann staat boordevol tips om jouw pup goed op te voeden. Steve Mann is al meer dan 30 jaar professioneel hondentrainer en -gedragstherapeut. Vol humor en met behulp van eenvoudige, wetenschappelijk bewezen technieken laat hij zien hoe je de beste relatie met je pup kunt opbouwen, zodat de pup goed luistert. Een must have voor elke hondenliefhebber. Niet voor niets kochten al meer dan 100.000 mensen in het Verenigd Koninkrijk dit boek om hun pup te trainen!

Steve Mann is oprichter van ‘The Institute of Modern Dog Trainers’. Hij presenteert wereldwijd seminars over hondentraining en gedrag. Hij werkte onder meer mee aan BBC’s ‘The Underdog Show’, ‘Who Let The Dogs Out’ en ITV’s ‘Animal Rescue’.

Mijn ervaring

'Easy peasy puppy opvoeding' is een boek met handige en leerzame tips over het gedrag van je pup. In dit boek leer je hoe je bepaalde dingen je hond aanleert, en ook leer je waarom dit zo belangrijk is. Dit boek legt duidelijk uit waarom je pup zich gedraagt zoals hij dat doet.

'Easy peasy puppy opvoeding' is een boek met respect voor de hond. Wil je je hond/pup beter leren begrijpen, dan is dit daar zeker een handig boek voor. Ook is het fijn dat de informatie toepasbaar is op alle maten honden. Groot en klein, voor elk formaat is dit boek geschikt.

De manier waarop Steve Mann de honden, en vooral ook de baasjes alles wil leren is echt fijn. Er is duidelijk een grote liefde voor honden die Steve ook via dit boek laat zien. Het boek laat eerlijk zien dat het niet altijd gemakkelijk is om een pup op te voeden, en ook zeker altijd onderschat is. Echter is het verhaal zeker niet altijd negatief, want ook de mooie kanten van een pup worden beschreven. ‘Easy peasy puppy opvoeding’ is een boek dat een eerlijk en belangrijk lessen leert. Niet alleen voor mensen met puppy’s, maar ook voor mensen die misschien een pup of hond willen aanschaffen. Ook als je zelf al een hond hebt is dit boek een aanrader. Zo leer je de lichaamstaal van de honden nog beter begrijpen.

‘‘Easy peasy puppy opvoeding’ is een boek dat een eerlijk en belangrijk lessen leert. Niet alleen voor mensen met puppy’s, maar ook voor mensen die misschien een pup of hond willen aanschaffen.’ - ⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Kosmos. 

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.