Niemand is zomaar aardig - Kyra Mind

Gepubliceerd op 31 mei 2021 om 08:49

Titel:             Niemand is zomaar aardig    

Auteur:         Kyra Mind

Uitgeverij:     Kbooks

ISBN:            9789083142319 (e-book)

Verschenen:  mei 2021

Sterren:         ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adult 

Toen Kyra mij vroeg dit boek te recenseren was ik meteen enthousiast. De flaptekst klinkt heel veelbelovend en daarbij had ik nog nooit iets van Kyra Mind gelezen. Wil je weten wat ik van ‘Niemand is zomaar aardig’ vond? Lees dan snel hieronder verder.

Over het boek:

Rose zit gevangen in haar relatie met Dennis, een man die haar zowel fysiek als emotioneel mishandelt. Ze durft hem niet te verlaten, omdat ze het gevoel heeft dat ze op niemand terug kan vallen.

Maar dan ontmoet ze een mysterieuze man, die haar een uitweg biedt. Hij is knap, charmant en aardig.
Maar waarom doet hij dat eigenlijk allemaal?
Kan ze hem wel vertrouwen?
Niemand is toch zomaar aardig?

Mijn ervaring

LET OP: Dit verhaal gaat over mishandeling, en bevat geweld. Het is hierdoor niet geschikt voor minderjarige lezers.

 

Ik kan over dit boek maar een ding zeggen, en dat is dat je vanaf het begin tot eind geboeid bent. De spanning in dit verhaal is verslavend. 'Niemand is zomaar aardig' is het eerste deel in de niemand-serie geschreven door Kyra Mind.

‘Niemand is zomaar aardig’ bevat de nodige spanning, en in je hoofd vormen zich allerlei verschillende gedachtes. De personages in dit boek zijn redelijk mysterieus. Dit zorgt ervoor dat je aan de ene kant heel graag wilt weten wat er aan de hand is, en aan de andere kant dat je eindelijk eens antwoord wilt op de vragen die de situaties bij je oproepen. Kyra Mind heeft hierin echt de spanningsboog enorm hoog gehouden. Ik hoop ook zeker dat het tweede deel net zo goed zal zijn als het eerste, want naar dit deel kijk ik zeker uit. ‘Niemand is zomaar aardig’ is een verhaal dat je in een ruk uitleest. De schrijfstijl is erg vlot en fijn om te lezen.

Rose is een personage waar je al vanaf het begin af aan mee meeleeft. De situatie waar Rose doorheen gaat is vreselijk en ze weet niet hoe ze hieruit kan komen. Dan is er een uitweg, maar is het moeilijk om een vreemde te vertrouwen. Vanaf het begin weet je dat de situatie waarin Rose zit, eentje is waaruit ze weg moet. Ook begrijp je direct waarom dit lastig is, een uitweg is vaak moeilijk en vergt veel vertrouwen van de mensen om je heen. Rose is een personage dat aan de ene kant heel voorzichtig is, en aan de andere kant toch veel vertrouwen heeft in iedereen. Dit maakt haar echt menselijk, de twijfels, onzekerheid en het gebrek aan vertrouwen is iets dat heel eerlijk is beschreven in dit verhaal.

‘Niemand is zomaar aardig’ en zinnetje dat iedereen wel eens denkt. In de wereld waarin wij leven is dit helaas de werkelijkheid. Ben je benieuwd of dit ook klopt voor het verhaal van Rose, dan zou ik je ‘Niemand is zomaar aardig’ zeker aanraden.   

Het tweede deel uit deze serie ‘Niemand is zoals jij’ verschijnt eind juni/begin juli. Ik ben heel benieuwd naar hoe dit verhaal verdergaat. In totaal bestaat de Niemand-serie uit maar liefst 5 delen, nog genoeg om naar uit te kijken dus.

‘Ik kan over dit boek maar een ding zeggen, en dat is dat je vanaf het begin tot eind geboeid bent. De spanning in dit verhaal is verslavend.’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Kyra Mind.

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.