BLOGTOUR: Onverschrokken - Rebecca Yarros (Flight & Glory-serie deel 5)

Gepubliceerd op 23 juni 2021 om 07:00

Titel:             Onverschrokken

Auteur:         Rebecca Yarros

Vertaling:      Tasio Ferrand

Uitgeverij:     Zomer & Keuning

ISBN:            9789020542370

Pagina's:       480 pagina's

Verschenen:  juni 2021

Sterrren:        ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adult roman

‘Onverschrokken’ een boek dat heel hoog op mijn verlanglijstje stond. Een van de boeken waar ik al het hele jaar naar uit keek. En nu, met de verschijning van deel 5 zijn ook de andere delen in een nieuw jasje gestoken. En wat zijn de covers mooi! Ze passen heel goed bij elkaar, en dit is precies wat mij aanspreekt. Helaas heb ik zelf de oude covers nog, maar de verhalen blijven er gelukkig even mooi door. Ik ben heel dankbaar dat ik mee mag doen aan deze blogtour voor dit prachtige boek.

Over het boek:

Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is toe aan renovatie en dat project is de perfecte afleiding. Maar ook haar nieuwe knappe buurman eist haar aandacht op…

Als alleenstaande vader en reddingspiloot Jackson zijn buurvrouw Morgan ontmoet, is er meteen een klik, maar Morgan heeft een hoge muur om zich heen gebouwd. Kan Jackson daar doorheen breken?

Mijn ervaring

Verwachtingen:

Mijn verwachtingen van ‘Onverschrokken’ waren heel erg hoog. Ik ken de schrijfstijl van Rebecca Yarros, en haar boeken bevatten altijd erg veel emoties. Dit verhaal gaat natuurlijk over Morgan die haar grote liefde is kwijtgeraakt, en dat is nogal wat. Mijn verwachtingen van dit boek waren daarom ook: heel veel hartverscheurende emoties.

 

Mijn ervaring over het verhaal:

Toen ik dit boek dichtsloeg, was er maar een woord wat in mij opkwam, en dat woord was: 'Wauw'. 'Onverschrokken' is een verhaal dat mij echt diep heeft weten te raken. Het is emotioneel, sterk en mooi. En op een eigen manier heel anders dan de voorgaande delen. Dit verhaal is echt een afsluiter van deze serie. Alle personages zijn met trots afgesloten, en ik ben zo blij dat dit deel is geschreven.

Het verhaal van Morgan en Jackson. Een heel echt en emotioneel verhaal. Doordat dit verhaal weer geschreven is vanuit beide perspectieven leef je echt mee met deze personages. Morgan heeft veel meegemaakt de afgelopen jaren en is bezig met haarzelf, en ik moet zeggen dat ik enorm veel bewondering voor haar heb als personage. Haar verhaal heeft mij echt weten te raken. Morgan is dapper er sterk, maar tegelijkertijd ook heel breekbaar. Jackson is zo’n personage waar je gelijk verliefd op bent, zodra hij in beeld komt. Hij is ook echt een leuk personage met een fijn karakter.

Het verhaal van Morgan en Jackson voelt al vanaf het begin heel anders dan de eerdere boeken in deze serie. Iets minder leger, en toch ook weer wel. Het past weer perfect, dit verhaal is dan ook een echte afsluiter en brengt alles echt samen. Alle voorgaande personages komen weer aan bod, en eindelijk worden er dingen echt afgesloten. Rebecca Yarros had deze serie niet beter kunnen eindigen dan met dit verhaal.

 

De serie:

De hele reis die alle personages hebben afgelegd, is door Rebecca Yarros zo emotioneel beschreven. Van boek een tot boek vijf hebben deze verhalen mij weten te raken. De ene iets meer dan de ander, maar allemaal duidelijk met emotie, respect en liefde geschreven.

Josh, Ember, Jagger, Paisley, Grayson, Samantha, Jackson, Morgan en Will. Ik zal ze zeker nooit vergeten, deze personages blijven mij altijd bij.

Rebecca Yarros had mij al helemaal met haar andere boeken, en kwam meteen op mijn lijstje met favoriete auteurs. Met dit boek heeft ze dat weer helemaal waargemaakt! Heb jij nog niets van Rebecca Yarros gelezen? Dan zou ik haar boeken zeker aanraden.

‘'Onverschrokken' is een verhaal dat mij echt diep heeft weten te raken. Het is emotioneel, sterk en mooi. En op een eigen manier heel anders dan de voorgaande delen.’ - ⭐⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als onderdeel van de blogtour van Zomer & Keuning.

Heel erg bedankt Zomer & Keuning voor het exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb