Onverwacht - Rebecca Yarros (Flight & Glory-serie deel 3)

Gepubliceerd op 20 juni 2021 om 07:00

Titel:              Onverwacht

Auteur:           Rebecca Yarros     

Uitgeverij:       Zomer & Keuning

ISBN:              9789401909037

                       9789020545388 (nieuwe cover)

Pagina's:        400 pagina's

Verschenen:   februari 2017

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adult roman

‘Onverwacht’ is het derde deel in de Flight & Glory-serie. Dit verhaal gaat over Samantha en Grayson. Dit verhaal heb ik eerst overgeslagen, ik kan niet precies uitleggen waarom, maar dit boek ben ik uiteindelijk gelukkig gaan lezen.

Over het boek:

Grayson heeft het verleden naar de achtergrond gedwongen en heeft nog maar één doel: Apachepiloot worden. Ook zijn mooie nieuwe huisgenote Samantha wil niets liever dan een nieuwe start maken. De aantrekkingskracht tussen hen is niet te negeren en langzaam ontstaat er een hechte band. Maar dan ontdekt Samantha iets wat ze eigenlijk helemaal niet wilde weten: een andere vrouw heeft jaren geleden beslag gelegd op Graysons hart. Is er nog wel ruimte voor haar?

Mijn ervaring

In dit deel volgen we weer iemand die we hebben leren kennen vanuit de andere boeken. Dit verhaal gaat namelijk over Samantha, de vriendin en oud huisgenoot van Ember en Grayson, de huisgenoot van Josh en Jagger. Je leest vanuit beide perspectieven, en dit is natuurlijk weer heerlijk om de personages zo nog beter te leren kennen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit verhaal pas veel later heb gelezen dan de rest van deze serie. Ik vond Josh en Ember zulke leuke personages, en na deel twee over Jagger en Paisley was ik echt toe aan meer Josh en Ember. Omdat ik wist dat het laatste deel weer vanuit hen geschreven was, heb ik dit boek eerst overgeslagen. Deze boeken kun je prima los van elkaar lezen, echter is het wel leuker als je de boeken op volgorde leest.

Waar ik in het vorige boek iets te veel Paisley vond, was dit in dit boek weer helemaal in verhouding. Grayson en Samantha kregen beide een mooi deel van het boek en hebben ook beide hun eigen verhaal. Als ik kijk naar de voorgaande boeken, denk ik dat Grayson en Samantha de meeste persoonlijke groei hebben gehad van alle personages tot nu toe.

Het verhaal zelf heeft mij zeker verrast. Onverwachtse wendingen, die naderhand erg goed in het verhaal passen, meerdere emotionele gebeurtenissen die mij echt wel wisten te raken. Rebecca Yarros heeft deze serie voor mij nog leuker gemaakt.

‘Het verhaal zelf heeft mij zeker verrast. Onverwachtse wendingen, die naderhand erg goed in het verhaal passen, meerdere emotionele gebeurtenissen die mij echt wel wisten te raken.’ - ⭐⭐⭐⭐⭐

Lees ook de recensies over de andere boeken uit deze serie:

Onverminderd (deel 1)

Onbereikbaar (deel 2)

Onverwacht (deel 3)

Onweerstaanbaar (deel 4)

Onverschrokken (deel 5)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.