Onbereikbaar - Rebecca Yarros (Flight & Glory-serie deel 2)

Gepubliceerd op 19 juni 2021 om 07:00

Titel:             Onbereikbaar

Auteur:          Rebecca Yarros

Uitgeverij:      Zomer & Keuning

ISBN:             9789401907767

                       9789020545371 (nieuwe cover)

Pagina's:        304 pagina's

Verschenen:   juni 2016

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adult roman

‘Onbereikbaar’ is het tweede deel in de Flight & Glory-serie. Het vervolg op ‘Onverminderd’ met andere personages, maar je komt Josh & Ember zeker nog tegen. Dit verhaal is los te lezen, maar de personages uit het eerste deel komen weer terug in dit verhaal, dus het als serie lezen is zeker aan te raden.

Over het boek:

'Onbereikbaar' van Rebecca Yarros, het tweede deel van de Flight & Glory-serie, is het verhaal van twee jonge mensen die zich diep vanbinnen aan elkaar willen geven, maar die allebei iets op hun hart hebben liggen wat ze daarvan weerhoudt. Voor Paisley is duidelijk dat Jagger niets voor haar kan zijn. Hij is ruig, onstuimig, en dat kan haar hart niet aan. Letterlijk niet, want ze heeft een ernstige hartaandoening en ze kan extra hartkloppingen niet gebruiken. Maar die geeft Jagger haar wel degelijk... Rebecca Yarros schreef met 'Onbereikbaar' een levensechte en liefdevolle New Adult. 'Onbereikbaar' is het tweede boek van Yarros' Flight & Glory-serie, na het lovend ontvangen eerste deel 'Onverminderd'.

Mijn ervaring

In het eerste deel heb je al kennisgemaakt met Jagger, hij is de huisgenoot van Josh. In ‘Onbereikbaar’ is hij samen met Paisley de hoofdpersoon. Je leest het verhaal zowel vanuit Jagger als vanuit Paisley, dit maakt dat je beide personages nog beter leert kennen, en nog meer met ze meeleeft.

Jagger en Paisley hebben beiden zo hun redenen om niet voor elkaar te gaan. Paisley heeft last van een hartaandoening. Jagger is alles wat haar hart niet aan kan. Dit is heel emotioneel en met respect geschreven. Het verhaal was hartverscheurend en soms was het echt jammer dat er niet meer actie achter zat. Sommige stukken zijn wat mij betreft iets te langzaam gescheven. Dit is echter niet storend, want het verhaal leest wel heerlijk weg door de fijne schrijfstijl vaan Rebecca Yarros. Ook vond ik sommige delen te veel over Paisley gaan, waardoor ik het gevoel kreeg dat het personage van Jagger hierdoor een beetje ondergesneeuwd werd.

Uiteindelijk heb ik echt weer volop genoten van een mooi verhaal met een heleboel emoties.

‘Uiteindelijk heb ik echt weer volop genoten van een mooi verhaal met een heleboel emoties.’ - ⭐⭐⭐⭐⭐

Lees ook de recensies over de andere boeken uit deze serie:

Onverminderd (deel 1)

Onbereikbaar (deel 2)

Onverwacht (deel 3)

Onweerstaanbaar (deel 4)

Onverschrokken (deel 5)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.