Liefde - Natasha Madison (deel 3 Dit is-serie)

Gepubliceerd op 16 augustus 2021 om 13:11

Titel:              Liefde

Auteur:          Natasha Madison

Uitgeverij:      SVM Publishing

ISBN:             9789464200126

                       9789464200119 (e-book)

Verschenen:   april 2021

Sterren:          ⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: New Adult

‘Liefde’ is het derde deel in de ‘’Dit is’’-serie van Natasha Madison. Dit verhaal gaat over Vivienne. In de eerdere boeken viel zij als personage bij mij niet erg op. Toch was ik erg benieuwd naar haar verhaal. Ben je benieuwd hoe ik dit verhaal heb ervaren? Lees dan hieronder verder.

Over het boek:

Vivienne Word nooit verliefd. Dat was mijn motto, en daar hield ik me aan. Mijn hart één keer laten breken was genoeg, en dat wilde ik nooit meer meemaken. Hij was bedoeld als een one-night stand, het enige wat ik doe. Een regel zou niet zo moeilijk moeten zijn om te volgen, maar toen ging ik terug voor de tweede en dan voor een derde keer. Daarna raakte ik de tel kwijt van het aantal keren dat ik mezelf verloor in zijn armen. Als ik niet oplette, liet ik mijn schild zakken. Mark Ze noemen me niet voor niets Private Mark. Mijn hele leven is een geheim. Twee jaar lang dansten we om elkaar heen tot ik haar precies had waar ik haar hebben wilde... onder mij. Nu dat ik haar had, zou ik haar niet meer laten gaan. Ik dacht dat we op dezelfde golflengte zaten. Ik dacht dat we iets groots aan het opbouwen waren. Tjonge, wat had ik het mis. Ik had geen idee dat terwijl ik verliefd werd, zij zichzelf probeerde te overtuigen dat het maar tijdelijk was. Ze dacht dat ik weg zou lopen. Ze had het mis. Nu is het tijd om haar ervan te overtuigen dat ze ons ook wil en haar te laten zien dat dit waanzinnige, wilde avontuur van ons... dat dit liefde is.

Mijn ervaring

De hoofstukken in dit boek worden, net als in de voorgaande delen verteld door de twee hoofdpersonages. Vivienne en Mark. Als lezer voelde ik me meer verbonden met Mark. Met Vivienne had ik het nogal moeilijk. De liefde tussen Vivienne  en Mark vond ik nogal oppervlakkig en op een gegeven moment werd Vivienne voor mij zelfs een beetje irritant.

Helaas was dit verhaal dus niet helemaal wat ik ervan verwacht had. In dit boek miste ik de connectie met Vivienne, die ik met Zara en Zoe, uit de vorige boeken, wel had. Alsnog heb ik wel genoten van dit derde deel in deze serie. Vivienne neemt geen blad voor de mond, en samen met Karrie vond ik haar af en toe toch wel erg grappig.

‘Helaas was dit verhaal dus niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Alsnog heb ik wel genoten van dit derde deel in deze serie.’ - ⭐⭐⭐

Dit e-book heb ik gekregen als recensie-exemplaar van SVM Publishing.

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.