Droomman - Sarah Morgenthaler (Moose Springs-serie deel 2)

Gepubliceerd op 7 april 2021 om 09:00

Titel:               Droomman

Auteur:           Sarah Morgenthaler     

Uitgeverij:        A.W. Bruna

ISBN:             9789400513204 

Pagina's:        416 pagina's

Verschenen:   maart 2021

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: Feelgoodroman.

‘Droomman’ is het tweede deel in de ‘’Moose Springs’’ serie, geschreven door Sarah Morgenthaler. Natuurlijk was ik na deel een heel erg benieuwd naar het verhaal over Lana en Rick.

Over het boek:

Lana Montgomery is alles wat het gemoedelijke stadje Moose Springs niet kan waarderen: een rijke socialite die denkt dat ze alles wel even kan veranderen. Maar Lana is vastbesloten om te bewijzen dat ze hier thuishoort. Zelfs als ze daarvoor haar hakken moet inruilen voor sneeuwlaarzen en op jacht moet naar een op hol geslagen eland.
En echt, hoe moeilijk kan dat nou helemaal zijn?
De laatste jaren zijn zwaar geweest voor Rick Harding, maar het wordt er niet makkelijker op nu zijn droomvrouw naar Moose Springs is verhuisd. Wanneer Lana hem per ongeluk raakt met een verdovingspijl, is het duidelijk dat ze wel wat hulp kan gebruiken – en wie weet… ziet ze hem dan voortaan wél staan. Als het Rick en Lana lukt om de dolle eland te vangen voor die het stadje verwoest, zouden ze wel eens de plek kunnen vinden waar ze thuishoren – samen.

Mijn ervaring

Laat ik beginnen met zeggen dat ik ook van dit boek weer ontzettend heb genoten, wat een leuk en grappig verhaal. In het eerste deel leek Lana mij al een heel interessant personage, en ik ben blij dat ze een eigen verhaal heeft gekregen. Leuk is natuurlijk dat ook de andere personages in dit verhaal weer een rol spelen. En natuurlijk mogen elanden ook niet ontbreken in de ‘’Moose Springs’’ serie.

Hoewel het verhaal snel las, had ik het gevoel dat de inleiding van het verhaal vrij lang was. Lana en de ‘’Montgomery Group’’ worden heel uitgebreid uitgelegd en besproken. Hierdoor leer je Lana wel meteen heel goed kennen, en leef je echt met haar mee.

De gebeurtenissen in dit boek zijn net als bij het eerste deel, weer lekker onverwachts, chaotisch en grappig. Regelmatig heb ik met een grijns op mijn gezicht de bladzijde omgeslagen om snel verder te lezen. Iedereen die dit boek al gelezen heeft zal waarschijnlijk grijnzen bij het woord ‘eekhoorntjes’ in combinatie met dit verhaal.

Uiteindelijk is ‘Droomman’ een heerlijk feelgood verhaal, en ben ik erg benieuwd naar het laatste deel in de ‘’Moose Springs’’-serie, genaamd ‘Droomuitzicht’.

‘De gebeurtenissen in dit boek zijn net als bij het eerste deel, weer lekker onverwachts, chaotisch en grappig.’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van A.W. Bruna. 

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb