Droomvakantie - Sarah Morgenthaler (Moose Springs-serie deel 1)

Gepubliceerd op 3 april 2021 om 09:00

Titel:              Droomvakantie

Auteur:          Sarah Morgenthaler   

Uitgeverij:      A.W Bruna

ISBN:            9789400513198 

Pagina's:       416 pagina's

Verschenen:  december 2020

Sterren:         ⭐⭐⭐⭐

Ik zou het genre van dit boek beschrijven als: Feelgoodroman.

‘Droomvakantie’ is het eerste deel in de ‘’Moose Springs-serie’’ geschreven door Sarah Morgenthaler. Ik had al heel veel goeds gehoord over dit boek, dus ik ben heel blij dat ik dit boek voor uitgeverij A.W. Bruna heb mogen lezen.

Over het boek:

Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. Nu zit hij vast aan het grillen van worstjes voor een eindeloze stroom toeristen, die hem allemaal irriteren. Zelfs de enige die rustig aan een tafeltje zit met haar boek… Twee weken in Alaska is niet de top van Zoey Caldwells bucketlist. Het is haar volledige bucketlist. Een blik op het bergstadje Moose Springs, en ze is verkocht. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska.

Mijn ervaring

Het eerste wat me opviel aan dit verhaal waren de hoofpersonages, Graham en Zoey. Het zijn fijne personages met een wat bijzondere humor. Dit had ik nog nooit zo in een verhaal gelezen, maar ik vond het heel erg goed bij de sfeer van het verhaal passen, en ik heb er zeker van genoten. Je leert Graham en Zoey heel goed kennen. De andere personages leer je wat oppervlakkiger kennen, maar in de andere delen van deze serie zullen deze personages meer aan bod komen.

Graham en Zoey waren leuke personages om over te lezen, maar ook Jake, de hond van Graham en eland Ulysses, waren echt genieten. Mede door eland Ulysses waan je je heerlijk in Alaska. De hele omgeving en sfeer is heerlijk beschreven, en het voelt als een echte droomvakantie in Moose Springs, Alaska, net als voor Zoey.

Daarnaast zijn de covers van dit boek, en de andere delen echt prachtig ontworpen. Alleen al het prachtige uitzicht brengt al een vakantiegevoel naar boven.   

Ik kan zeker niet wachten om ook het tweede deel in deze serie ‘Droomman’ te gaan lezen. Dit verhaal gaat over Lana, de vriendin van Zoey. En speelt zich ook af in het mooie Moose Springs.

‘De hele omgeving en sfeer is heerlijk beschreven, en het voelt als een echte droomvakantie in Moose Springs, Alaska, net als voor Zoey.’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van A.W Bruna. 

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb