Stille kracht - Susan Cain

Gepubliceerd op 24 maart 2021 om 09:00

Titel:             Stille kracht

Auteur:         Susan Cain     

Uitgeverij:     Uitgeverij Rainbow    

ISBN:            9789041713919 

Pagina's:       240 pagina's

Verschenen:  januari 2021

Sterren:         ⭐⭐⭐⭐⭐

Al vanaf het eerste moment dat ik dit boek voorbij zag komen, wist ik dat ik dit boek zou willen gaan lezen. En ik ben zo ontzettend blij dat ik dat ook heb gedaan. Wil je weten wat ik van dit boek vond? Lees dan snel verder.

‘’Introversie is niet iets waar je overheen groeit. Je moet het accepteren en je toe-eigenen – en zelfs koesteren.’’ Uit: Stille kracht

Over het boek:

Toen Susan Cain zelf jong was werd haar vaak gevraagd waarom ze toch zo stil was. Ze deed zich daarom jarenlang voor als extravert – dat was immers de norm – totdat ze inzag dat haar kracht juist lag in haar scherpe observaties, luisterende oor en rustige karakter. Sindsdien wil Cain ‘stille types’ het gevoel bezorgen dat ze overal zichzelf kunnen zijn – op school en in de samenleving in het algemeen. Eerder schreef ze de bestseller Stil en dit boek is een versie voor jongeren en hun ouders.

Mijn ervaring

‘Stille kracht’, als ik dit boek zou moeten omschrijven zou ik dat doen als: een van de meest hulpvolle boeken die ik ooit heb gelezen. Van dit boek heb ik op persoonlijk vlak zoveel geleerd, nog meer dan ik ooit had verwacht. Ik begrijp mezelf beter, en ik had nooit verwacht dat een boek daarvoor kon zorgen.

Ik geef dit boek daarom ook 5 sterren. En raad alle mensen aan dit boek te lezen. Zelf heb ik het ook al aan 2 mensen aangeraden. Soms doet een boek dat gewoon met je, en dit is zo'n boek waarvan ik zou zeggen dat iedereen het moet lezen. Of je nou introvert of extravert bent, het is altijd belangrijk om een beetje te weten wat een medemens voelt en misschien denkt.

Stille kracht is speciaal voor jongeren en hun ouders. Het boek voor volwassenen is er ook en heet 'Stil'. Omdat ik zelf denk ik net tussen de twee boeken in zit, ben ik ook erg benieuwd naar dat boek. Ik zal deze nog zeker eens gaan lezen! Helaas is deze versie van Rainbow niet meer beschikbaar, maar het boek is wel beschikbaar bij de originele uitgeverij: De Arbeiderspers.

‘Van dit boek heb ik op persoonlijk vlak zoveel geleerd, nog meer dan ik ooit had verwacht.’ - ⭐⭐⭐⭐⭐

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Uitgeverij Rainbow.

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb