Hope again - Mona Kasten

Gepubliceerd op 17 maart 2021 om 13:30

Titel:               Hope again

Auteur:           Mona Kasten    

Uitgeverij:       Boekerij

ISBN:              9789022592571

Pagina's:        400 pagina's

Verschenen:   februari 2021

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐

Op 25 februari was het zover, ‘Hope again’ werd bij mij bezorgd. Dit boek stond al vanaf het begin op mijn verlanglijstje en had ik al even van tevoren besteld. Toen het boek dan eindelijk bezorgd was, besloot ik meteen te beginnen met lezen. ‘Hope again’ is het vierde deel in de ‘Again’-serie van Mona Kasten.

Over het boek:

Everly Penn was nooit van plan verliefd te worden, en al helemaal niet op haar docent. Maar Nolan Gates is charmant, intelligent en sexy, en de enige die Everly de duistere gedachten kan laten vergeten die haar sinds haar kindertijd wakker houden. Hoe beter ze hem leert kennen, hoe sterker hun band wordt.

Uiteindelijk wil ze niets liever dan zichzelf helemaal openstellen voor hem. Maar wat ze niet weet is dat achter Nolans levenslustige karakter een geheim schuilgaat dat hun liefde voorgoed zou kunnen vernietigen, voordat die zelfs maar is begonnen.

Mijn ervaring

De hoofdpersonages uit dit boek kennen we al uit de voorgaande delen, maar krijgen hier een eigen verhaal. Dit maakt het als lezer van de serie heel leuk en herkenbaar, maar is het ook goed mogelijk om dit boek los te gaan lezen.

Omdat ik de voorgaande delen heel leuk vond was het natuurlijk ontzettend moeilijk om dit boek nog leuker te gaan vinden. Dit is niet mijn favoriete deel uit de serie, maar is zeker een heerlijk boek om te lezen.

De thema’s in ‘Hope again’ zijn weer precies zoals ik ze van Mona Kasten gewend ben. Heftige thema’s maar toch zo beschreven dat het ook een plezier is om het verhaal te lezen. De thema’s in ‘Hope again’ had ik wel al een beetje zien aankomen, maar waren zeker niet voorspelbaar.

Tijdens het lezen voelde ik me heel erg verbonden met Everly, ik kon me goed in haar verplaatsen en dat werd alleen maar sterker. Wel vond ik het jammer dat het al zo snel duidelijk was dat Everly verliefd was op Nolan. Wat mij betreft had dit wel wat meer mogen ‘’groeien’’. Nolan bleef vrij lang een raadsel, ik wist niet precies wat ik van hem moest denken. Hoewel ik Nolan een hele leuke leraar vond, wist ik niet zo goed wat ik van hem moest denken als persoon. Het was allemaal net iets anders dan ik me bij hem had voorgesteld.

 

Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar het vijfde deel in deze serie: ‘Dream again’.

‘De thema’s in ‘Hope again’ zijn weer precies zoals ik ze van Mona Kasten gewend ben.’ - ⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.