Van slag - Meghan Quinn

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 09:00

Titel:              Van slag 

Auteur:          Meghan Quinn

Uitgeverij:      Uitgeverij Volt

ISBN:             9789021422060 

Pagina's:        384 pagina's

Verschenen:   januari 2021

Sterren:         ⭐⭐⭐⭐⭐

Na 'Op slag verliefd' kon ik niet anders dan meer te willen lezen van Meghan Quinn. Op dat moment kwam ik 'Van slag' tegen.

Over het boek:

Carson Stone is een van de veelbelovendste spelers van het Brentwood University-honkbalteam. Tot hij tijdens een training door een jongerejaars onderuit wordt gehaald en daardoor zijn achillespees scheurt. Wanneer hij hersteld is van de blessure lijkt hij zijn mojo kwijt te zijn. Wat hij ook probeert, zijn slaggemiddelde blijft mijlenver achter bij wat het was.
Milly Potters hele leven staat in het teken van honkbal. Het is haar favoriete sport en ze weet er alles van. Ze is erg verlegen en teruggetrokken, maar het is haar droom om te coachen. Door haar scherpe oog ziet ze bij het bestuderen van de wedstrijdbeelden meteen waar het bij Carson misgaat, en ze biedt aan hem te helpen. Tijdens de trainingssessies die volgen merkt ze dat ze Carson eigenlijk wel erg leuk vindt, maar zal de populaire, knappe speler haar ooit zien staan?

Mijn ervaring

Wat mij betreft heeft Meghan Quinn met 'Van slag' weer helemaal raak geslagen. De hilarische situaties en leuke personages, zijn weer precies zo zoals ik inmiddels van Meghan Quinn gewend ben.

Dit tweede deel uit deze serie gaat over Carson en Milly. Carson is in het voorgaande deel al geïntroduceerd, als vriend van Knox. Carson is een honkbal speler op Brentwood. Milly kan Carson helpen, zijn slag weer terug te krijgen na zijn blessure. Milly is zo’n lief personage, ze doet niet onder voor een van de jongens. Milly is stoer en grappig, en ik voelde daarom meteen verbonden met haar. Dit boek heeft me laten lachen, en heeft mij diep geraakt. Zeker een aanrader!

Wat extra leuk is, is de titel, die past echt precies in het verhaal. Heel leuk hoe Uitgeverij Volt deze heeft vertaald. De titel past perfect bij het boek omdat het Carson is die ‘’van slag’’ is. Hij is niet meer de speler die hij was voor zijn blessure. Hij is zijn goede slag kwijt, dus hij is letterlijk van slag.

Ik kan niet wachten om ook 'Sla je slag' te gaan lezen, en ik hoop ook zeker dat Uitgeverij Volt de andere delen gaat vertalen! Het derde deel in de ‘’Brentwood’’-serie 'Sla je slag' verschijnt op 27 mei 2021. Zodra deze verschenen is, wil ik deze ook zeker gaan lezen!

‘Wat mij betreft heeft Meghan Quinn met 'Van slag' weer helemaal raak geslagen. De hilarische situaties en leuke personages, zijn weer precies zo zoals ik inmiddels van Meghan Quinn gewend ben.’ - ⭐⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb