Op slag verliefd - Meghan Quinn

Gepubliceerd op 24 februari 2021 om 09:00

Titel:              Op slag verliefd

Auteur:          Meghan Quinn    

Uitgeverij:      Volt 

ISBN:             9789021422046

Pagina's:        352 pagina's

Verschenen:   september 2020

Sterren:          ⭐⭐⭐⭐⭐

Een heel aantal boeken van Uitgeverij Volt staan op mijn 'nog te lezen' lijstje. Zo stond 'Op slag verliefd' hier ook op. Toen ik zag dat dit boek beschikbaar was in Kobo plus, ben ik direct begonnen met lezen.

Over het boek:

Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig. Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek. Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

Mijn ervaring

Laat ik beginnen met zeggen dat ik echt heel er blij ben dat Uitgeverij Volt de boeken van Meghan Quinn heeft vertaald. 'Op slag verliefd' is het eerste deel in de ‘’Brentwood’’-serie.

Dit eerste deel van de ‘’Brentwood’’-serie gaat over Knox en Emory. Knox is een onweerstaanbaar goede honkbalspeler, en Emory is een stoere meid die zich niet zomaar laat inpakken door Knox. De situaties waar Knox, en vooral Emory in terechtkomen zijn werkelijk hilarisch. Ik heb hierom vaak hardop moeten lachen. Beide personages zijn zo goed uitgedacht en zijn enorm leuk om over te lezen.

Meghan Quinn laat je gegarandeerd lachen met de hilarische humor in het boek. Het verhaal speelt zich als een film af in je hoofd, zo goed is alles beschreven. Dit boek moet je gewoon lezen als je dol bent op new adults. Meghan Quinn is een van mijn nieuwste favoriete new adult auteurs geworden, en ik kan niet wachten meer van haar te gaan lezen!

‘Meghan Quinn is een van mijn nieuwste favoriete new adult auteurs geworden, en ik kan niet wachten meer van haar te gaan lezen!’ - ⭐⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb