Bij kennis - Iris Visser

Gepubliceerd op 11 februari 2021 om 10:00

Titel:           Bij kennis

Auteur:        Iris Visser                                 

Uitgeverij:     Winterquipo

ISBN:           9789403612751 

                  1230003245781 (e-book)

Pagina's:       288 pagina's

Verschenen:  december 2020

Sterren:       ⭐⭐⭐⭐⭐

‘Bij kennis’ is een boek waar mijn oog al een tijdje op was gevallen. Ik wilde het graag lezen, maar het kwam er maar niet van. Tot ik in februari weer een maandje Kobo plus had, en ‘Bij kennis’ als een van de eerste boeken opzocht.

Over het boek:

Wanneer Julia Vermeer het meest recente filmpje van haar vloggende broertje Joost ziet, kan ze hem wel wurgen. Samen met de rest van Nederland ziet ze zichzelf, onder invloed van pijnstillers, haar oneindige liefde verklaren aan haar behandelend arts. Wat de rest van Nederland echter niet weet is dat het filmpje, naast een uiterst gênante vertoning, ook een reünie laat zien. Thomas, dat was de naam van haar beste vriend en eerste liefde die ze elf jaar geleden voor het laatst zag. Deze hereniging had ze zich dan ook heel anders voorgesteld: het liefst in een flatterende jurk, aan de arm van een Ryan Gosling look-a-like en niet met het seksleven van een zwaarlijvige panda. Het maakt de situatie er niet makkelijker op als blijkt dat haar collega en aartsvijand Sara haar zinnen op Thomas heeft gezet en van plan is hem mee te nemen naar het jaarlijkse kerstdiner van haar werk...

Mijn ervaring

Ik heb lang nagedacht wat ik in deze recensie zou willen zeggen. Ik heb namelijk zo erg genoten dat ik zeker weet dat dit op mijn lijstje komt met favoriet boeken. ‘Bij kennis’ heb ik dan ook eigenlijk in een keer uitgelezen. Echt een super verhaal met de nodige humor, romantiek en voorspelbaarheid, is precies wat ik zocht!

Iris Visser heeft een hele fijne schrijfstijl, het verhaal leest heel snel weg en de humor in dit boek is echt geweldig. Regelmatig heb ik hardop moeten lachen om de situaties waarin Julia terecht komt. Ook vond ik het fijn dat Iris fragmenten uit het verleden gebruikt om de gebeurtenissen tussen Julia en Thomas te beschrijven, hierdoor beleef je het als lezer ook ‘echt’.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit boek aan iedereen zou aanraden. En dat ik dit boek zeker nog in mijn kast wil hebben staan!

En extra leuk? Iris Visser schrijft voor Valentijnsdag nog een Kobo original genaamd: ‘Liefs uit Londen’. Ik kan niet wachten, want ook dat verhaal ga ik zeker lezen!

‘Echt een super verhaal met de nodige humor, romantiek en voorspelbaarheid, is precies wat ik zocht!’ - ⭐⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.