Zoals u wenst - Denise Marinus

Gepubliceerd op 12 februari 2021 om 10:00

Titel:           Zoals u wenst       

Auteur:       Denise Marinus                                   

Uitgeverij:    Clavis       

ISBN:           9789044840063      

Pagina's:       560 pagina's

Verschenen:  december 2020

Sterren:       ⭐⭐⭐⭐

‘Zoals u wenst’ is het debuut van de Nederlandse auteur Denise Marinus. Ik volg Denise al een tijdje op Instagram en was dus al heel erg benieuwd naar dit boek. Tot mijn blijdschap heb ik dit boek gewonnen via een winactie, en ben ik heel snel nadat het boek binnen was, al begonnen met lezen.

Over het boek:

 Nadat Jules haar privacy, spaargeld én droomreis naar het buitenland heeft verloren, werpt het lot een gouden kans in haar schoot: ze mag aan de slag als assistente van Constance, de rebelse kroonprinses van Fortura. Terwijl Jules haar best doet om het vertrouwen van de prinses te winnen, stilt Constance haar oneindige verveling met alcohol, onschuldige pilletjes en schandalen. En bovenal: met het kwellen van haar nieuwe assistente. Als Constances spelletjes niet alleen persoonlijker, maar ook gevaarlijker worden, staat Jules voor een pijnlijk dilemma. Vertrekt ze met lege handen? Of blijft ze loyaal aan de persoon die uit is op haar ondergang?

Mijn ervaring

Ik vond ‘Zoals u wenst’ een hele fijne young adult, het las erg vlot. Ik heb zelfs de helft van het boek in een avond uitgelezen. Het verhaal zelf is heel prettig, en lijkt zelfs wel op een sprookje. Het is heel fijn dat je niet alleen leest vanuit Jules, maar wanneer nodig ook een hoofdstuk vanuit kroonprinses Constance.

Heel af en toe miste ik een beetje de connectie tussen Jules en Constance, en Constance haar neef prins Pasqal, dit vond ik jammer maar maakte niets uit voor het verhaal. Ik heb heel erg genoten van dit verhaal, een heerlijk sprookjesachtige young adult met spanning en liefde.

Het boek zelf is ook echt een parel voor in de kast. Een mooi dikke hardcover met zo’n prachtige omslag. Het boek telt maar liefst 560 pagina’s, maar laat je niet tegenhouden, het is het waard!

'Het boek telt maar liefst 560 pagina’s, maar laat je niet tegenhouden, het is het waard!' - ⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb