Ik wil jou(w) baby! - Wendy Louise

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 10:00

Titel:             Ik wil jou(w) baby!

Auteur:         Wendy Louise                               

Uitgeverij:      Uitgeverij Wens Boeken  

ISBN:             9789082908701 

                    9789082908718 (ebook)

                    9789179956295 (audioboek)

Pagina's:         352 pagina's

Verschenen:    oktober 2018

Sterren:        ⭐⭐⭐

'Ik wil jou(w) baby!' van Wendy Louise, en boek waar ik al langere tijd heel erg benieuwd naar was. Eindelijk was het tijd om dit verhaal te gaan lezen. Ik heb dit boek geluisterd als luisterboek.

Over het boek:

‘Ik wil jou(w) baby’ gaat over Sara Visser, ze is al dertig en kinderloos. Ze wil zo graag een baby dat ze naar Mallorca gaat om zwanger te worden van haar beste vriend, Alejandro. Maar in Mallorca ontmoet ze ook flamencogitarist Joaquin, zal hij ervoor zorgen dat haar plan gaat mislukken. En voor wie zal Sara uiteindelijk vallen?

Mijn ervaring

Stiekem zwanger worden van je beste vriend? Lijkt me niet zo'n perfect plan, maar in dit geval is het Sara haar keuze. Ik kan me wel voorstellen dat dit plan voor sommige vrouwen een trigger kan zijn, maar de inhoud van het boek staat duidelijk vermeld op de flaptekst, dus dat is netjes.

Ik had heel erg gehoopt dat ik dit boek leuker zou vinden, helaas was dit duidelijk niet mijn boek.

Wat een verhaal, er is zoveel drama wat zich heeft afgespeeld in dit verhaal. Het begin van het verhaal vond ik wel oké, maar hoe verder ik kwam hoe vaker ik begon te kijken hoever ik nog moest luisteren tot het verhaal afgelopen was. Voor mijn gevoel was het verhaal al lang afgelopen, maar in werkelijkheid was ik nog niet eens op de helft. Ik kreeg het gevoel alsof een hele serie is beschreven in één boek.

Ik kon het niet bijhouden en na het boek uit te hebben geluisterd, kan ik alleen nog een paar losse gebeurtenissen opnoemen. Meer dan de helft van het verhaal ging het ene oor in, het andere oor uit. Dit vond ik heel jammer. Ik ben wel blij dat ik dit boek als luisterboek heb gelezen, anders was ik waarschijnlijk nog voor de helft gestopt.

Ook kwam ik jammer genoeg niet echt in de sfeer van Mallorca. Wat mij betreft was het allemaal een beetje te ongeloofwaardig...

‘Ik had heel erg gehoopt dat ik dit boek leuker zou vinden, helaas was dit duidelijk niet mijn boek.’ - ⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb