Waanzin - Natasha Madison

Gepubliceerd op 20 januari 2021 om 10:00

Titel:         Waanzin  

Auteur:      Natasha Madison                                

Uitgeverij:   SVM Publishing      

ISBN:          9789464200027 

                 9789464200010 (ebook)

Verschenen: december 2020

Sterren:      ⭐⭐⭐⭐

‘Flirten met de buurman’ was het allereerste boek dat ik van Natasha Madison las. Dat boek heeft me zeker verast en ik ben echt dol op haar schrijfstijl. Toen ik erachter kwam dat er een nieuwe serie van haar zou worden vertaald, wist ik dus meteen dat ik die wilde gaan lezen! ‘Waanzin’ is deel een van vier van de ''Dit is''-serie.

Over het boek:

‘Waanzin’ gaat over Zara Stone, Zara is de dochter van Cooper Stone, de zus van Matthew en de schoonzus van Max. stuk voor stuk succesvol in de ijshockey sport. Als haar vriend het uitmaakt, en even later bekendmaakt te gaan trouwen met een andere vrouw, besluit Zara, Evan Richards (een zeer aantrekkelijke ijshockeyspeler) te twitteren om de bruiloft van haar ex te crashen. Zijn antwoord? ‘’Klinkt als een plan.’’

Mijn ervaring

Dit boek was echt zoals ik dat van Natasha inmiddels gewend ben. Heerlijk romantisch, sexy maar vooral een heerlijk boek om bij weg te dromen. Geen ingewikkelde verhaallijnen en complexe personages, gewoon genieten van de oprechte personages.

De titel van dit boek past ook echt perfect, waanzin is echt het woord om dit hele verhaal te omschrijven. De hele ontmoeting tussen Zara en Evan is waanzin en zal alleen nog maar waanzinniger worden.

Niet alleen kun je genieten van Zara en Evan, maar ook van Zara haar hele familie. Al haar zussen en schoonzus zijn zo belangrijk voor haar en ze bespreken dan ook echt alles, het was ook zo leuk om over die band tussen zussen te lezen. Ik kijk zeker uit naar de andere drie delen van deze serie die ook bij SVM Publishing zullen verschijnen!

 ‘De hele ontmoeting tussen Zara en Evan is waanzin en zal alleen nog maar waanzinniger worden.’ - ⭐⭐⭐⭐

Dit ebook heb ik gekregen als recensie-exemplaar van SVM Publishing.

Heel erg bedankt SVM Publishing voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.