Het Cupcake Café - Jenny Colgan

Gepubliceerd op 15 januari 2021 om 10:00

Titel:           Het Cupcake Café

Auteur:       Jenny Colgan                                 

Uitgeverij:    Luitingh-Sijthoff   

ISBN:           9789024591855

                  9789024593385 (ebook)

Pagina's:       459 pagina's

Verschenen:   oktober 2020

⭐⭐⭐⭐

Nadat ik De kleine bakkerij-serie had gelezen, besloot ik echt meer van Jenny Colgan te gaan lezen. Het Cupcake Café kwam op mijn pad, en dit was het perfecte boek hiervoor. Dit is een speciaal boek dat alleen bij Bruna te koop is, en dat voor maar 7,99!

Over het boek:

Het Cupcake Café gaat over Issy, Issy is dol op bakken. Dat heeft ze van haar opa geleerd, en inmiddels kan ze het behoorlijk goed. Ze deelt haar creaties uit aan iedereen die maar wil! Maar wanneer ze haar saaie kantoorbaan kwijtgeraakt door bezuinigingen, moet Issy op zoek naar een nieuwe baan. En dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Dus neemt ze de stap en opent haar eigen café, Het Cupcake Café! Met wat hulp van haar opa, vrienden en de vriendelijke en knappe bankmedewerker, gaat Issy er helemaal voor!

Mijn ervaring

Ik heb enorm genoten van dit boek, net als de andere boeken van Jenny Colgan was dit ook weer een heerlijke feelgood. Issy deed me heel erg denken aan Polly uit de kleine bakkerij-serie die ik hiervoor las. Issy had zo een zus kunnen zijn van Polly!

Ook de cover is weer prachtig, wat mij betreft de mooiste cover van alle boeken van Jenny Colgan. Het mooie Cupcake Café pronkend op de cover!

Wel was er een dingetje die me een beetje tegenviel aan dit boek. Want, dit boek van meer dan 450 pagina’s heeft maar 19 hoofdstukken. Zoals je misschien al door hebt zijn dit enorm lange hoofdstukken. Ikzelf vind het fijn om op vrijwel elk moment te kunnen stoppen met lezen. Het is daarom aan te raden om er echt voor te gaan zitten en lange sessies in dit boek te lezen.

‘Ook de cover is weer prachtig, wat mij betreft de mooiste cover van alle boeken van Jenny Colgan.’ - ⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb