Het geschenk van Happiness - Holly Martin

Gepubliceerd op 6 januari 2021 om 11:08

Titel         Het geschenk van Happiness

Auteur     Holly Martin                                  

Uitgeverij  Zomer & Keuning     

ISBN        9789020539431

⭐⭐⭐⭐⭐

LET OP: DEZE RECENSIE KAN SPOILERS BEVATTEN ALS JE DEEL 1 NIET GELEZEN HEBT!

 

Nadat ik ‘Het dorpje Happiness’ had gelezen, was het natuurlijk wachten tot ik ook ‘Het geschenk van Happiness’ kon gaan lezen.

Over het boek:

‘Het geschenk van Happiness’ gaat over de vriendin van Willow, Ruby Marlow. Ruby is eerder al eens in Happiness geweest toen ze Willow kwam bezoeken, nu keert ze terug naar Happiness. Niet voor een bezoekje, maar om een jaar lang in Happiness te wonen en haar eigen winkel te runnen. Als Ruby aankomt, komt ze erachter dat ze niet de enige nieuwe inwoner is. Ook Jacob, de broer van Andrew, en de man met wie ze meerdere malen een one-night-stand heeft gehad, is in Happiness komen wonen.

Mijn ervaring

‘Het geschenk van Happiness’ is het kerstige, tweede en laatste deel van de Happiness-serie van Holly Martin. Waar het eerste boek mij een echt zomers gevoel gaf, heeft dit boek mij echt in kerstsferen gebracht. Alleen al de cover ziet er geweldig uit, maar ook de inhoud vond ik heel mooi! Alle bekende inwoners van Happiness komen weer voorbij. Het is heel leuk om te lezen over bekende personages uit Happiness in een nieuw verhaal!

Jacob heeft mij in dit boek enorm verrast, ik ben stiekem ook een beetje verliefd op Jacob geworden. De manier waarop Holly Martin de band tussen Ruby en Jacob beschrijft is echt bijzonder. Waar de relatie van Willow en Andrew nogal snel ging, is het tussen Ruby en Jacob rustiger, en dit geeft de personages meer ruimte om te groeien.

‘Het geschenk van Happiness’ is zeker een aanrader als je zin hebt in een heerlijk kerstige feelgood!

‘’ Het is heel leuk om te lezen over bekende personages uit Happiness in een nieuw verhaal!’’ - ⭐⭐⭐⭐⭐


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb