Christmas Shopaholic - Sophie Kinsella

Gepubliceerd op 28 december 2020 om 11:00

Titel         Christmas Shopaholic

Auteur      Sophie Kinsella                                  

Uitgeverij  The House of Books     

ISBN         9789044356427

Ik heb dit boek gelezen als onderdeel van een readathon op Instagram, met een groep leuke dames lazen we tegelijk dit boek en genoten volop van (Shopaholic) Becky.

Over het boek:

‘Christmas Shopaholic’ gaat over natuurlijk over Becky, Becky is dit jaar degene die het kerstfeest mag verzorgen. Heel leuk allemaal, maar natuurlijk ook heel erg stressvol. Becky zal voor iedereen passende cadeaus moeten vinden, en haar vegan zus Jess tevreden moeten houden. En dan verschijnt ook nog een ex-vriendje van Becky, zal deze kerst wel slagen?

Mijn ervaring

Laten we beginnen bij de cover, de cover is heel anders dan de andere boeken van Sophie Kinsella. Ik ben stiekem ook echt wel verliefd op deze cover, en dit was dus een extra motivatie om dit boek te lezen.

Laten we één ding zeggen, om: Becky Brandon, geboren Bloomwood kunnen we niet heen! Zelfs als je nog nooit een Shopaholic boek hebt gelezen ken je haar misschien wel. Al jaren genieten lezers van over de hele wereld van de avonturen van Becky, en zo ook in dit boek!

Ik heb enorm gelachen om de ongemakkelijke, hilarische en onhandige situaties waarin Becky zich bevindt. Een paar begrippen zoals kastkoffer, sprugge en must-have zilveren glitterlama blijven me zeker bij, en iedereen die dit boek heeft gelezen zit nu, waarschijnlijk net als ik, te glimlachen.

‘’Ik heb enorm gelachen om de ongemakkelijke, hilarische en onhandige situaties waarin Becky zich bevindt.’’ - ****


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb