Kerst op afstand - Claudia Vanzegbroeck

Gepubliceerd op 21 december 2020 om 15:38

Titel          Kerst op afstand

Auteur      Claudia Vanzegbroeck                              

Uitgeverij   Books & Butterflies uitgeverij    

ISBN         9781393866015

‘Kerst op afstand’ is een kerstnovelle uitgegeven door Books & Butterflies uitgeverij. Ik was heel erg benieuwd naar deze kerstnovelle en de cover sprak mij meteen heel erg aan.

Over het boek:

‘Kerst op afstand’ gaat over de 25-jarige Chloë, ze is tijdens de pandemie erg alleen en is op zoek naar een nieuwe hond. Dan ziet ze Miele, een hond met prachtige ogen. In het asiel ontmoet ze dan ook Michael, de vrijwilliger in het asiel. Maar verliefd worden tijden een pandemie kan toch niet?

Mijn ervaring

Ik heb enorm genoten van de sfeer in deze novelle, de sfeer is echt kerstig en de combinatie met honden is vooral in deze tijd echt een schot in de roos. Daarnaast leest het echt als een trein en is het jammer dat het maar zo kort is!

Wat ik jammer vond aan deze novelle is dat het begin van het verhaal heel langzaam en op gevoel is beschreven, daarna gaat alles ineens heel erg snel en is er heel abrupt een einde. Daardoor werd het verhaal toch iets minder geloofwaardig.

Dit neemt echter niet weg dat de sfeer zo duidelijk naar voren kwam dat je je er vooral deze kerstdagen heel erg goed in kunt verplaatsen. De kerstdagen beschreven zoals wij ze dit jaar zullen meemaken!

''De kerstdagen beschreven zoals wij ze dit jaar zullen meemaken!'' - ***

Dit ebook heb ik gekregen als recensie-exemplaar van Books & Butterflies uitgeverij.

Heel erg bedankt Books & Butterflies voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.