Twaalf dagen voor kerst - Jenny Bayliss

Gepubliceerd op 16 december 2020 om 11:30

Titel           Twaalf dagen voor kerst

Auteur       Jenny Bayliss                                 

Uitgeverij    Luitingh-Sijthoff   

ISBN          9789024587124

'Twaalf dagen voor kerst is het kerstige debuut van Jenny Bayliss. Aangezien ik dol ben op kerstboeken, kon deze niet ontbreken! En de cover ziet er ook nog eens prachtig uit!

Over het boek:

'Twaalf dagen voor kerst' volgt het verhaal van de 34-jarige Kate Turner, ze is stoffenontwerpster bij warenhuis Liberty en bakt af en toe voor het café van haar jeugdvriend Matt. Kate haar vriendin Laura, heeft Kate ingeschreven voor een datingsprogramma waar ze op twaalf dates voor kerst gaat. Hier ontmoet Kate twaalf mannen, de een wat leuker dan de ander. De grote vraag is natuurlijk, zal Kate de ware vinden? Op haar dates maakt ze van alles mee en is lachen gegarandeerd!

Mijn ervaring

Dit boek heeft maar liefst 432 pagina's! Al deze pagina's zijn gevuld met grappige dialogen, ongemakkelijke situaties en soms ook met wat langdradige beschrijvingen. Ondanks dat ik echt even in het boek moest komen, heb ik toch heel erg genoten. De sfeer van het boek is precies zoals de prachtige cover doet vermoeden. Hoewel het toch een best dik boek is, heeft het maar 17 hoofdstukken. Het is dus niet gemakkelijk om het tussendoor even weg te leggen, en dit is zeker een boek waar je de tijd voor moet nemen.

Ik heb zeker genoten van Kate en haar grappige, ongemakkelijke en soms ook onhandige dates. De ene date is wat uitgebreider beschreven dan de ander maar dat stoorde me niet echt. 

De titel maakte mij een beetje in de war, ''Twaalf dagen voor kerst'' ik had ''De twaalf dates voor kerstmis'' een betere titel gevonden, ook is de orginele titel: ''The twelve dates of Christmas''.

'Ik heb zeker genoten van Kate en haar grappige, ongemakkelijke en soms ook onhandige dates.' - ***


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb