Winter in Cockleberry Bay - Nicola May

Gepubliceerd op 23 december 2020 om 09:40

Titel          Winter in Cockleberry Bay

Auteur      Nicola May                                

Uitgeverij  Zomer & Keuning    

ISBN         9789020542523

LET OP: DEZE RECENSIE BEVAT SPOILERS OVER DEEL 1,2&3 VAN DEZE SERIE!

 

In ‘Winter in Cockleberry Bay’ gaan we nog een keer terug naar Cockleberry Bay om te genieten van de avonturen van Rosa, Hot en alle andere inwoners van Cockleberry Bay. Dit keer in een echt winters thema!

Over het boek:

‘Winter in Cockleberry Bay’ gaat over Rosa, Rosa is druk bezig met Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat ze heeft opgezet ter nagedachtenis van haar opa. Daarnaast is ze ook nog eens moeder van kleine Ned. Josh is nog steeds vaak weg, maar gelukkig kan Rosa hulp verwachten van alle inwoners van Cockleberry Bay. Rosa, Titch, Richie, Lucas, Danny, Tina, en natuurlijk ook alle hondjes komen weer aan bod in dit laatste deel van de Cockleberry Bay-serie.

Mijn ervaring

Laat ik beginnen met de cover, wat een leukerd weer! Het hele coverontwerp blijft een van mijn favorieten. De kleine teckels op de zijkant en achter de titel, en dan ook nog eens op elk deel een prachtige Hot, schitterend op de cover! De cover van ‘Winter in Cockleberry Bay gaf mij meteen een heerlijk winters gevoel!

Hoewel ik niet perse een kerstgevoel kreeg tijdens het lezen van dit boek, voelde ik wel de gezelligheid en het gevoel van samen. Ik mis vooral de echte kerstige activiteiten zoals het versieren van de kerstboom enzovoorts. Gelukkig kwamen wel de kerstman en kerstliedjes aan de orde, en tegen het einde was het echt wel een feest.

Net zoals in de vorige boeken, zijn er heel veel gebeurtenissen vlak na elkaar. In dit boek waren de situaties net wat anders beschreven waardoor ik dit deel nog leuker vond dan de vorige drie delen. De problemen die zich voordeden waren redelijk voorspelbaar maar ik heb heel erg genoten van de reis die de personages moesten afleggen om de problemen op te lossen.

Ik heb zo erg genoten van dit laatste deel in de Cockleberry Bay-serie. Dit boek is zeker mijn favoriet uit deze serie. Ik heb regelmatig hardop gelachen om de grappige situaties waar Rosa en de andere dorpsbewoners zich in bevinden. ‘Winter in Cockleberry Bay’ is de ultieme (kerst)afsluiter van deze serie!

‘‘Winter in Cockleberry Bay’ is de ultieme (kerst)afsluiter van deze serie!’ - *****

Dit boek heb ik gekregen als recensie-exemplaar van uitgeverij Zomer & Keuning 

Heel erg bedankt Zomer & Keuning voor het recensie-exemplaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.